Felhívás!

Sürgetik a felépítését

Sürgetik a felépítését

Sürgetnék a ravatalozó felépítését falujukban a miklósváriak. Mint ismeretes, ez az egyetlen a közigazgatásilag Baróthoz tartozó falvak közül, ahol még nincs ilyen célú ingatlan: Lázár-Kiss Barna polgármester 2012-es hivatalba lépése óta Bodosban, Bibarcfalván, Felsőrákoson és Köpecen is létesítettek, ám Miklósvár elmaradt.

Az indok az volt, hogy korábban, Nagy István polgármestersége idején a falu kapott egy, a ravatalozónál négyszer nagyobb értékű beruházást, éspedig új kultúrotthont, így bár a ravatalozókat tekintve a lista végére került, összesítésben Miklósvár mégis még mindig vezeti a falvakra szánt pénzek táblázatát, legalábbis ami az utóbbi tíz évet illeti. Most Vajda Irén falufelelős szóvá tette: falustársai sürgetik a hivatalt, fogjon neki a ravatalozó felépítésének, mondván, melegek vannak, a halottak otthoni felravatalozása egyre körülményesebb.

A polgármester ezúttal is kifejtette: a miklósváriak vegyék számításba, hogy a Baróthoz tartozó falvakban milyen beruházások történtek az elmúlt években, mert ezt mérlegelve nem lehetne okuk a méltatlankodásra. Megjegyezte: a faluban mielőbb meg fog épülni a ravatalozó, ám konkrétan nem említette, mikor kezdődne el a munkálat.

Hozzászólások