Felhívás!

RÖVIDEN

Böjte atya Kovásznán

December 20-án, szerdán 12 órától a kovásznai Művelődési Központban a Dévai Szent Ferenc Alapítvány gyerekei ünnepi műsort mutatnak be. A rendezvényen beszédet mond Böjte Csaba ferences rendi szerzetes.

Iskolások műsora

December 21-én, csütörtökön 16.30-kor a kovásznai Művelődési Központban a Kőrösi Csoma Sándor Líceum (Orbán Balázs Iskola) román tannyelvű osztályának ünnepi műsorára kerül sor.

Gitárkörösök műsora

December 22-én, pénteken 17 órakor a kovásznai Művelődési Házban az intézmény gitárkörének diákjai mutatnak be ünnepi műsort. Felkészítő: Kurta Béla.

Adventi gyertyagyújtás

A negyedik adventi gyertya meggyújtására december 23-án, szombaton várnak mindenkit a kovásznai Városi Művelődési Ház előtti téren 17 órától. Beszédet mond: Balogh Zoltán esperes, a Kovásznai Belvárosi Református Egyházközség lelkipásztora. Fellép a Kovásznai Belvárosi Református Egyházközség IKE zenekara és kórusa, Vajna János és Antal Ernő vezetésével.

Karácsonyi koncert

December 26-án, kedden 16 órától a Kovászna Vajnafalvi Református Egyházközségben karácsonyi koncertet tartanak, ahol a Hozsánna, Pastorala és a Tiszta Szív kórusok, valamint  meghívottak lépnek fel.

Papíron kész a sípálya

A nemrég megtartott tanácsülésen a testület elfogadta a Lőrincz Zsigmond sípálya működési szabályzatát. Kedd-péntek 15-21, szombat-vasárnap 10-21 óráig lesz nyitva. Speciális programban, december 24-én 10-17 óra, 25-én 15-21 óra, 31-én 10-17 óra, január 1-én 15-21 óra között várja a vendégeket. Vakációs programban december 18. – január 7-ig 10-21 óráig tart nyitva. Az első felvonó használata 2 lej, a másodiké 3 lejbe kerül. A bérlet ára a 10-15 órás intervallumra 22 lej, a 15-21 órásra 32 lej. Felnőtt társaságában levő 6 év alatti gyerekeknek ingyenes. Diákok, egyetemisták (25 év alatt), illetve a nyugdíjasok 50 százalékos kedvezményben részesülnek. A sípálya az enyhe időjárása való tekintettel egyelőre nem működik, azonban amint az idő engedi, a hóágyúk beindulnak, és megkezdőik a síszezon.

Hozzászólások