Felhívás!

Röviden

Új partner Baróton

A Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) Közösségi kártya-programja új partnerrel bővült: decembertől Baróton, a Deák-Hámor élelmiszerüzletekben is használható a Közösségi kártya – tudatta közleményében az alapítvány igazgatója, Bereczki Kinga. A Hermann gyógyszertár már évek óta a hálózat tagja, évente 1200 lejjel járulva hozzá a közösségi kártya alaphoz. „Az új partnerséggel erősödik a kártyát használók közössége Erdővidéken, melynek az itt lakók számára szemmel látható eredményei lesznek” – mutat rá a közlemény.

A Közösségi kártya egy törzsvásárlói kártya, amely hangsúlyt fektet a helyi közösség támogatására. A kártya használatakor a vásárlót 1% kedvezmény illeti meg a vásárolt értékből. A kedvezményhez a partner üzlet még ugyanennyit hozzátesz, ezzel támogatva a Háromszéki Közösségi Alapítvány programjait.

Ma, december 14-én 17 órakor Baróton, a Kossuth Lajos utca 47. szám alatti üzletben az alapítvány egy kártyaindító eseményt szervez, melyen tíz darab, egyenként 50 lejes névértékű vásárlási utalványt sorsolnak ki azok között, akik addig regisztrálnak a közösségikártya-rendszerbe.

 

Koncertek, gyertyagyújtás

* A baróti baptista gyülekezet adventi jótékonysági koncertet szervez szombaton, december 16-án 18 órától a baptista imaházban. Céljuk a koncerttel az, hogy a baróti kórházat pénzzel vagy tartós élelmiszerekkel támogassák. A koncerten fellépnek a székelyudvarhelyi, a homoródszentmártoni és a baróti kórusok.

* Vasárnap, december 17-én 16 órától a baróti református templomban karácsonyváró koncertet tartanak. Fellép a baróti Zathureczky-kórus, a köpeci dalárda, a Kájoni Consort régizene-együttes, a nagyajtai Gazdag Miklós Polgári Daloskör, az olaszteleki Harmónia kórus, a bodosi dalárda, valamint az apácai evangélikus kórus.

* December 17-én 19 órakor a harmadik gyertyát is meggyújtják a Diákdombon található adventi koszorún. Az ünnepi gyertyagyújtást ezúttal a miklósvári római katolikus egyház műsora kíséri.

Hozzászólások