Felhívás!

RÖVIDEN

RÖVIDEN

Lámpatesteket helyeznek el

Kovászna város önkormányzata önerőből fog neki a villanyoszlopok és lámpatestek cseréjének, állításának a központi parkban, valamint a Kádár László Képtár előtt téren. A kivitelezésre azért volt szükség, mert az említett részeken hiányos volt a közvilágítás. A munkálatot október végéig tervezik befejezni.

Közművesítő munkálat

Kovászna város önkormányzata, közösen a vízszolgáltató Közművek rt.-vel, nekifogott a Víz utcában a víz-, esővíz- és szennyvízcsatorna-hálózat cseréjének – tudtuk meg Jeszenovics Róbert Károly alpolgármestertől.

Szobrászati kiállítás

Vasárnap 12.30-kor a kovásznai Kádár László Képtárban dr. Kányádi Iréne művészettörténész megnyitja Kovács Géza sepsiszentgyörgyi szobrász egyéni tárlatát.

Zakuszkafesztivál

Vasárnap a Városi Művelődési Ház udvarán Zakuszkafesztivált tart a kovásznai Pokolsár Egyesület. A rendezvény 9 órától (14 óráig) a benevezett egyesületek közös zakuszkájának elkészítésével rajtol, közben, 13-14 óra között 1 üveg zakuszkával bárki benevezhet a versenyre. A zsűrizés 14 órától 15 óráig tart, amit eredményhirdetés követ.

Tamás Gábor-könyvbemutató

A Fábián Ernő Népfőiskola és a Kovásznai Városi Művelődési Ház közös szervezésében október 16-án, hétfőn 18 órakor a kovásznai Városi Művelődési Ház Ignácz Rózsa-termében Tamás Gábor: Csak a szívünkben nem száll az idő. Életúton Tamás Gáborral című könyv bemutatójára és közönségtalálkozóra kerül sor.

Elfogytak a jegyek

Elfogytak a jegyek a marosvásárhelyi Hahota színtársulat október 18-án, szerdán 20 órakor a kovásznai Művelődési Központban sorra kerülő Játszd újra, Győző! című ünnepi kabaréválogatására.

Hozzászólások