Felhívás!

Röviden

Ludas Matyi

Január 26-án 10 és 12 órától a művelődési központban a sepsiszentgyörgyi Andrei Mureșanu Színház mutatja be Mateiaș Gâscarul (Ludas Matyi) című darabját óvodásoknak és iskolásoknak.

A Hahota nem téved

Február 6-án 17 és 20 órától a művelődési központban a marosvásárhelyi Hahota társulat bemutatja a Ha betéved – nem téved! című zenés szilveszteri kabaréját. A 20 lejes jegyek elővételben a művelődési ház jegypénztárában vásárolhatók vagy a 0762.674.516-es telefonszámon igényelhetők.

Lecsó Macsó

Február 24-én 17, illetve 20 órakor a művelődési központban a Gruppen-hecc kabaré bemutatja Lecsó macsó és egyéb zöldségek című produkcióját. A 25 lejes jegyek elővételben a művelődési ház jegypénztárában vásárolhatók vagy a 0762.674.516-os telefonszámon igényelhetők.

Imahét Vajnfalván

A kovászna–vajnafalvi református gyülekezetben vasárnap elkezdődött az egyetemes imahét, amely első napján nt. Balogh Zoltán, a kovászna-belvárosi református gyülekezet lelkipásztora hirdetett igét, közreműködött a feformátus férfidalárda. Hétfőn Dezső László egerpataki, kedden Demeter Jenő szentmargittai lelkipásztorok hirdettek igét. Szerdán Szakács Nagy Ilona bürkösi, csütörtök Bartha Attila bölöni, pénteken Hajlák Attila kézdivásárhelyi, szombaton Tóth Anna kálnoki lelkipásztorokat hallhatják a hívek 18 órától a vajnafalvi református templomban. Vasárnap 11 órakor pedig Ősz Sándor Előd kolozsvári lelkipásztor tart istentiszteletet.

Állandó kiállítás

A Gazdáné Olosz Ella reprezentatív alkotásaiból álló gyűjteményes kiállítás a művelődési házban látogatható. Az állandó kiállítás a városi könyvtár órarendje szerint tekinthető meg, szervezett csoportok jelentkezését a 0770.420.087-es telefonszámon várják. A belépés ingyenes.

Hozzászólások