Felhívás!

Röviden

Karácsonyi gyermekváros

Kézdivásárhely Önkormányzata partnerségben a Wegener Pro Sanitate Alapítvánnyal és az Aktív Nők Egyesületével idén is megszervezi a Karácsonyi gyermekváros nevű eseményét 2019. december 18–20. között. Az esemény 17 és 19 óra között zajlik, és karitatív akcióra is sor kerül. A karitatív akció keretében arra kérjük a gyermekeket, családokat, hogy a megunt játékokat, tárgyakat ajánlják fel a rászoruló gyerekeknek, a krampuszok pedig becsomagolják azokat, a szervezők pedig gondoskodnak róla, hogy eljussanak a megfelelő helyekre. Leadás a W. Wegener parkban, a rendezvény napjain, 17 és 19 óra között az erre kijelölt helyen.

Fotó: Tofán Levente

Felhívás

Kézdivásárhely Municípium Polgármesteri Hivatala felhívja azon civil szervezetek, kereskedelmi egységek, valamint fizikai személyek figyelmét, akik a 2020-as év folyamán kültéri rendezvényeket szándékoznak szervezni, hogy nyújtsanak be kérést a polgármesteri hivatal iktatójába az engedély jóváhagyása érdekében. A kérésnek tartalmaznia kell a rendezvény időpontját, helyszínét, valamint kezdetleges programtervezetét. Benyújtási határidő: 2020. január 6., hétfő 15 óra.

Hirdetés

Kézdivásárhely Municípium Polgármesteri Hivatala a közigazgatási döntéshozatal átláthatóságára vonatkozó 2003/52-as törvény alapján közzéteszi Bokor Tibor polgármester kezdeményezését: lakóterület létesítését célzó övezeti/rendezési terv (PUZ) jóváhagyására vonatkozó határozattervezetet a kézdivásárhelyi Legelő utcában. Ezen határozattervezet a januári tanácsülés alkalmával kerül megvitatásra. Javaslatok, ötletek, vélemények benyújthatóak írásban a polgármesteri hivatal iktatójába, tartalmazva a személy nevét, lakcímét és telefonszámát. Benyújtási határidő: 2019. december 31.

Hozzászólások