Logóról, szlogenről döntöttek

Logóról, szlogenről döntöttek

A múlt héten megtartott kovásznai tanácsülésen a testület kiválasztotta és a jóváhagyta annak a brandnek a használatát, ami a továbbiakban Kovásznát turisztikai üdülővárosként fogja reklámozni.

Mint azt már megírtuk, Kovászna város nem rendelkezett saját, levédett branddel, viszont Herman Rosner turisztikai szakember felajánlotta, hogy bérbe adja az önkormányzatnak az általa levédetett Az ezer gyógyforrások üdülője szlogent és a velejáró brandet, azonban a városvezetés úgy döntött, hogy inkább sajátot készíttet. Tavaly februárban meg is hirdették a felhívást ezek elkészítésére, és számos munka érkezett a polgármesteri hivatalhoz.
Múlt héten a testület a munkákból azt a logót választotta ki, amit egy, az Európai unió által finanszírozott turisztikai program keretében készíttetett a város, és amit már városnapokon ki is állítottak a központi parkban. Emellé pedig Kovászna – a mofetták és az ezer borvízforrás városa szlogent választották.
Gyerő József polgármester megjegyezte: az elkövetkezőkben egyeztetnek a szállodákkal is, hogy a továbbiakban ezzel a branddel képviseljék Kovásznát a turisztikai piacon.

Hozzászólások