Felhívás!

Háziorvos kerestetik

Háziorvos kerestetik

Megüresedik az egyik háziorvosi állás Zágon községben, ezért a polgármesteri hivatal már időben igyekszik elejét venni a hiánynak, és egy új orvos jelentkezését várják, akinek – családjával együtt – szállást is biztosítanak.

A nagyközségben Beder Boglárka és Molnár Annamária látják el a háziorvosi teendőket, viszont május elsejétől Beder Boglárka Kézdivásárhelyen folytatja tevékenységét. Kiss József polgármestertől megtudtuk: azért hirdetik meg már most a megüresedendő állást, hogy mihamarább betöltsék a hiányt, hiszen az 5600 körüli lelket számláló községben egy orvos nem bírná ellátni az egészségügyi teendőket, főleg most, amikor sokan már hazatértek és jönnek folyamatosan külföldről.

Az önkormányzat az orvosi rendelő mellett szolgálati lakást is biztosít a családorvosnak. Kiss József úgy látja, a lakosság számát figyelembe véve akár három orvost is megbírna a község. A állással kapcsolatosan a 0722.206.308-as telefonszámon lehet érdeklődni Kiss József polgármesternél vagy a zágoni polgármesteri hivatal vezetékes vonalán (0267.343. 022).

Hozzászólások