Felhívás!

A baróti korcsolyapálya szabályzata

A baróti korcsolyapálya szabályzata

A pálya naponta 17–21 óra között tart nyitva (a program változhat nem megfelelő időjárás vagy karbantartási munkálatok függvényében). A jégpályát mindenki saját felelősségére használja. A pálya területén bekövetkező balesetekért nem vállalnak felelősséget a működtetők! A bejárás a jégpályára a sportcsarnoknál történik.

Ki korcsolyázhat?

A 14 éven aluliak számára a jégpálya használata csak szülői engedéllyel lehetséges. Az 5 éven aluli gyerekek csak megfelelő védőfelszereléssel és szülői felügyelettel korcsolyázhatnak.

A korcsolyázó kötelezettségei:

 1. A jégpályát mindenki saját felelősségére használja. A pálya területén bekövetkező balesetekért felelősséget nem vállalunk.
 2. A jégen tilos a dohányzás!
 3. A jégpályán a látogatóknak saját biztonságuk érdekében a kijelölt haladási iránynak megfelelően és egymás testi épségére vigyázva kell korcsolyázniuk.
 4. A jégpálya területére behozott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk.
 5. Arra kérünk minden korcsolyázót, hogy elesés esetén mielőbb álljon fel a maga és a többi korcsolyázó biztonsága érdekében.
 6. Megkérünk minden korcsolyázót, hogy olvassa el és tartsa be a szabályzatot. Rongálás esetén a korcsolyázó köteles megtéríteni az okozott károkat.
 7. A házirendben foglalt szabályok megsértése a jégpályáról való kitiltást vonhatja maga után.

Mi tilos a korcsolyázónak?

 1. Korcsolya nélkül a jégpályára lépni.
 2. Az Ön és a többiek számára veszélyes, nem megfelelő magatartás tanúsítása: agresszív korcsolyázás, lökdösődés vagy korcsolyázás közben bármilyen tárgy használata (jégkorong, szemét), hógolyók dobálása szigorúan tilos!
 3. Sértő, vulgáris viselkedés a többiekkel szemben.
 4. A jégpályára cipővel, étellel, itallal, táskával, állattal, bármilyen, a korcsolyázók testi épségét, illetve a pálya berendezéseit veszélyeztető eszközzel belépni nem szabad.

5.A jégpálya használata ittas állapotban tilos!

 1. A jégpálya nyitvatartási programon kívüli használata szigorúan tilos!

Barót város önkormányzata

Hozzászólások