Felhívás!

Valószínűleg felbontják a Maroskece – Aranyosgyéres sztrádaszakasz kivitelezési szerződését

Valószínűleg felbontják a Maroskece – Aranyosgyéres sztrádaszakasz kivitelezési szerződését Gazdaság

Valószínűleg felbontják az észak-erdélyi autópálya Maroskece – Aranyosgyéres szakaszára vonatkozó kivitelezési szerződést és új közbeszerzési eljárást írnak ki, mivel az építkezési cég, a Straco pénzügyi nehézségei miatt nem tudja a munkálatokat elvégezni – jelentette ki csütörtökön Cătălin Drulă szállításügyi miniszter.

Az 5 évvel ezelőtt aláírt szerződés már egy éve stagnál: a nagy pénzügyi gondokkal küzdő építkezési vállalat többet áll, mint amennyit dolgozik – mutatott rá a miniszter. Hozzátette, felkérte az országos útügyi vállalatot, hogy a legrövidebb időn belül hozzon döntést az ügyben.

A miniszter szerint még ezen a héten vagy a jövő hét folyamán valószínűleg felbontják ezt a szerződést, és új versenytárgyalást írnak ki, hogy be lehessen fejezni a munkálatokat.

A Maroskece – Aranyosgyéres sztrádaszakasz hossza 15,6 kilométer.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. február 26., 9:20
    ÉRTÉKELÉS: 1

    Úgy látszik, az illetékesek nem vizsgálják meg, hogy kivel kötnek szerződést! Hogy is áll az a cég gazdaságilag, felszereltséggel, szakember gárdával? Csak az számít, hogy a legolcsóbban dolgozzék, igaz, hogy olcsón, de nagyon rosszul?! Így van ez a most készülő Málnásfürdő–Barót közötti úttal is. Szervezetlen, össze-vissza munka, az átereszek legtöbb helyen kihagyva stb. Így volt Baróton is a híres Termoconforttal, amely közben Baróton toborzott “szakembereket”, akik aztán szakszerűen lerakták a csővezetet, azóta is mindegyre valahol ki kell ásni, mert folyik a szennylé. Egyed B.