Felhívás!

Ünnepelnek a a vállalkozók

Ünnepelnek a a vállalkozók Gazdaság

Huszonnegyedik alkalommal díjazza a legeredményesebb cégeket Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. Édler András, a kamara elnöke szerint több mint 1100 kiemelkedő eredményt elért háromszéki vállalkozást díjaznak az idei „értékek találkozóján”, emellett első alkalommal jutalmazzák az év leginnovatívabb háromszéki vállalkozását, illetve az év háromszéki gazdasági újságíróját is.

 

Édler András lapunknak elmondta, a vezető Kovászna megyei vállalkozások ünnepén az elmúlt évek hagyományaihoz híven civil szervezeteknek is lehetőséget adnak a bemutatkozásra, így idén a Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) képviselői mutatják be a Helyi termék – fontos nekem! – programot, amelynek célja, hogy előtérbe hozza a helyi termékeket, szolgáltatásokat, felhívja a figyelmet ezek változatosságára és a helyi gazdaságra gyakorolt hatására. Emellett bemutatkozik a sepsiszentgyörgyi Orka cukrászda és cukrászlabor, amely finom süteményekkel és receptekkel látja el a térség több cukrászdáját is.

A háromszéki kereskedelmi és iparkamara elnöke arról is beszámolt, hogy a legeredményesebb cégek díjazása és a vállalkozók gálája idén része a Startup Week rendezvénysorozatnak, így azt október 20-án 19 órától szervezik a sepsiszentgyörgyi Leonor Ballroomban. Hozzátette, több mint ezer vállalkozónak küldtek meghívót elektronikus és hagyományos levélben, illetve felkérték a legeredményesebb cégek vezetőit, hogy a kereskedelmi kamara új weboldalán a www.ccicv.ro címen aktualizálják adataikat, amelyek bekerülnek a készülő cégtoplista katalógusba.

Édler kifejtette, az a szándékuk, hogy a következőkben ezzel a honlappal helyettesítsék a papíralapú katalógust. Ezért olyan módon fejlesztik a kamara honlapját, hogy egy szimbolikus összeg ellenében minden cég és annak eredményei, kapcsolati adatai kereshetővé és elérhetővé váljon. Jelenleg a háromszéki vállalkozók katalógusa ágazatokra bontva a 1159 legeredményesebb cég adatait tartalmazza, viszont a honlapon egy olyan adatbázist készítenek, amely mind a 4500 Kovászna megyei vállalat gazdasági adatait és kínálatát is magába foglalja.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.