Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Több mint 644 millió lejt költöttek el Fekete Pénteken az eMAG ügyfelei

Több mint 644 millió lejt költöttek el Fekete Pénteken az eMAG ügyfelei Gazdaság

Több mint 560 ezer ügyfél vásárolt az eMAG-tól Fekete Pénteken – számolt be szombaton a legnagyobb romániai online kereskedelmi áruház.

A közlemény szerint a vásárlóik összesen több mint 644 millió lejt költöttek el, 35 millió lejjel többet, mint a tavalyi Fekete Pénteken, és átlagban 4,1 terméket rendeltek meg, 1170 lej értékben.

A legkeresettebbek a következő termékkategóriák voltak: élelmiszerek, italok, játékok és gyermekholmik, testápolási termékek, bútorok és háztartási cikkek, illetve elektronikai cikkek és készülékek. A csupán Fekete Pénteken elérhető kategóriák közül a sertéshús, a kedvezményes utazást biztosító Tarom-utalványok, a turisztikai csomagok és az egészségügyi szolgáltatások voltak a legnépszerűbbek. 

forrás: Agerpres

fotó: Haáz Vince

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2022. november 14., 15:46
  ÉRTÉKELÉS: 3

  Pár éve figyelem, hogy októberben felviszik az árakat hogy aztán nagy,, árleszállítás”gyanánt eladják novemberben a szeptemberi áron azoknak, akik ezt nem veszik észre! Így kell ezt csinálni, kérem! Éljen az emberi találékonyság és cimborája, az emberi butaság!

  • User
   Dátum: 2022. november 14., 17:59
   ÉRTÉKELÉS: 0

   Nem minden termékre és nem minden eladónál igaz ez. Vannak jó vásárok ilyenkor (is). Aki neten rendel az meg használja a netet, hisz azért van.
   Az első dolog az, hogy szépen rákeresel arra a termékre, vagy így „termékneve site:ro” vagy „termékneve pret” és végignéz néhány találatot. Rögtön kiderül, hogy valós a leértékelés vagy sem. Egyes árösszehasonlító oldalak pedig visszamenőleg is mutatják az árat.
   Egy extrém példa a Nikon egyik fényképezőgépe, mely most szinte több, mint 2000 lejjel olcsóbb mint amennyibe egész év során került.