Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Több felhő, több előny 2023-ban

Több felhő, több előny 2023-ban Gazdaság

Szélesebb termékpaletta és még biztonságosabb felhőszolgáltatások várnak ránk 2023-ban.

Bárhonnan, bármikor, majdnem bármit el lehet már intézni. Zsebünkben a világ – mondják sokan, és valóban. Az elmúlt közel negyven évben olyan változások mentek végbe, amelyek lehetővé teszik azt, hogy akár otthonról végezzük munkánkat, vagy az erdő közepén túrázva kapcsoljuk be az otthoni fűtést. Ezek a változások olyan mértékben alakították át az életünket, mint egy-egy nemzedék életében talán sohasem az emberiség eddigi történetében. Ha belegondolunk mindez információk halmaza, az információkat pedig ugyanúgy tárolni szükséges, ahogy a háztartási gépeket. Szerencsére nem kell ehhez megvásárolnunk saját szerverparkunkat. Sokkal költséghatékonyabb, környezettudatosabb és helytakarékosabb megoldás is létezik.

 

Felhőszolgáltatásokkal a tehermentes életszervezésért

 

Akár magánemberként, akár vállalkozóként tetemes költségmegtakarítás érhető el, ha nem ruházunk be saját hardverre. Az eszközök egyrészt gyorsan elhasználódnak, másrészt el is avulnak. Minden informatikai szolgáltatás elérhető költséghatékonyan, folyamatosan korszerű minőségben profi szolgáltatónál.

A piacon elérhető számos szolgáltató, például az Arubacloud, amely akár privát felhasználóknak is gyors, pontos, rendkívül kedvező havi díjú csomagot kínál, mégpedig a felhasználó tetszése szerinti összeállításban, legyen szó adatkezelésről, egyéb irodai tennivalókról vagy akár csupán játékélményről.

Az Arubánál tavaly év végén a Cloud VPS és a Cloud PRO rendszerek fejlesztésére is sor került. A rendszereket új OpenStack hypervisor vezérli, megvalósul a differenciált funkcionalitás a nagyobb teljesítményű hardvereken.  Mit jelent mindez?

  1. Van szabad választás: a szolgáltatások maximálisan figyelembe veszik a felhasználói igényeket. Tetszőlegesen a megrendelő igényei szerint alakítható és méretezhető szerver-, hálózati és tároló Természetesen kizárólag a ténylegesen igénybe vett szolgáltatásokért kell fizetni. 

 

  1. Naprakész védelem: amennyiben növekszik a felhasználói igény, pillanatok alatt bővíthető a szolgáltatá Valamint az adatkezelés átláthatóságát igazolja az ISO 27001 tanúsítvány és a CISPE minősítés is, amelyek garantálják adataink biztonságát. Ezen felül a szolgáltatás egy kezelőfelületet is ad, amelyen keresztül a felhasználók virtuális gépeket hozhatnak létre.

Az új fejlesztések tavaly decembertől fokozatosan kerültek bevezetésre. Teljeskörűen pedig idén januártól lettek bevezetve a magyar Aruba Cloud céghez, akik most jelentős kedvezményt kínálnak.  Minden új megrendeléshez 50% árkedvezményt biztosítanak az első havidíjból Cloud VPS vagy Cloud Pro szolgáltatás választása esetén.

 

Ma már lehet a tengerparton, napernyő alatt végezni munkánkat anélkül, hogy bőröndnyi dokumentumot cipelnénk magunkkal. Persze akár játszani is lehet, vagy családi videokonferenciát tartani a távol élő rokonokkal. Egy tehermentesebb, biztonságosabb életet érhetünk el a felhőszolgáltatások által nyújtott lehetőségek kihasználásával.

Az egyszerűbb életszervezésért válaszd a cég magyar nyelvű telefonos vagy chat-en keresztüli ügyintézés opcióit, ahol útbaigazítás mellett egyedi ajánlatot is kérhetsz. (x)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2023. február 2., 22:36
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Hát persze… A Fakelook sem! Tudjuk. Azért tudnak mindent rólunk, mert gondolatolvasók, nem azért, mert mindenhez hozzáférnek! A hülyék anyja mindig terhes!