Felhívás!

PSD: Mesterséges az euró árfolyam-növekedése

PSD: Mesterséges az euró árfolyam-növekedése Gazdaság

Ha nincsenek természetes okai az euró árfolyama növekedésének, akkor az csak mesterségesen történhet – olvasható a Szociáldemokrata Párt (PSD) Facebook-oldalán.

“Ha nincsenek természetes okai, akkor az euró árfolyam-növekedés csak mesterséges lehet. Ha nőtt a külföldi befektetések száma, ami több eurót hozott az országba, ha több európai támogatást sikerült lehívni, ami következtében több euró érkezett Romániába, ha kevesebb román állampolgár távozott és ők kevesebb eurót vittek ki, ha nem nőtt az import, és így nem volt szükség több valutára, ha Románia körül az euró árfolyama csökken, akkor az euró árfolyamának növekedése mesterséges. Mit tesz a Román Nemzeti Bank, amelynek kötelessége a bankrendszer felügyelete és az árfolyam stabilitásának biztosítása?” – teszi fel a kérdést a PSD.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. január 28., 20:34
  ÉRTÉKELÉS: 7

  Ez igy igaz,es az is,hogy ez a PSD hatalomrakerulese ota elso eset,hogy igazat adok nekuk ! A kulfoldi uzsoras bankok es a Roman Nemzeti Bank,kez a kezben mestersegesen novelte az euro erteket,uzekedesi es nyeresegvagybol. Tette mindezt a roman allampolgarok karara,nem torodve azzal,hogy milyen dragulast es nyomort hagynak majd maguk utan. Ezt az uzsoras es csalo bankrendszert mindenestol el kell soporni es egy becsuletes bankrendszerre cserelni mely nem a legbol eloallitott penzbol es ennek kamatjabol el,hanem a munka es a valodi termeles ertekebol.

 • User
  Dátum: 2019. január 29., 10:20
  ÉRTÉKELÉS: -24

  Mar fontolgatom hogy feljelentem a SZ H ZSIDOK ELLENES USZITASERT mivel antiszemita jellegu propagandat folytat, az antiszemita uszito hozzaszolasokat nem cenzurazza.

 • User
  Dátum: 2019. január 29., 14:50
  ÉRTÉKELÉS: 12

  Es a Papa ellen uszitokat,meg a katolikusok ellen uszitokat, akik hetek ota itt irogatnak, azokat nem jelented fol, te szarhazi?! Az faj nektek,hogy nem Iasi-ba,vagy Bukarestbe fog misezni a Papa,hanem Csiksomlyon a szekelyeknel ! Isten aldja a Papat es a katolikusokat! Isten aldja, a szekelyeket !!! Halal az ellensegeinkre es a szulofoldunk kirabloira a …….. . Na,most mar igy tetszik neked, jelentgeto?! De te azert tudod,hogy melyik szo hianyzik a mondat vegerol !

 • User
  Dátum: 2019. január 30., 22:16
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Ezzel a feljelentőssel már találkoztam a megyei hírlapnál is.Mindig változtatta a nevét,volt többek között kihote is amíg megszűnt a véleményfal a nagy szólásszabadság nevében.Ott sokszor provokátorként jeleskedett,hogy mások reagáljanak a provokációira hogy aztán megfenyegesse őket ahogy itt teszi.Őt kéne letiltani !