Felhívás!

Nyugtalottó? Megy tovább!

Az illetékesek közölték, a pénzügyminisztérium és az adóhatóság (ANAF) közös nyereményjátéka folytatódik. A nyugtalottó néven ismert szerencsejátékra idén 14 millió lejt szánnak, vagyis a 12 hónapban 1-1 milliót, emellett lesz még két rendkívüli sorsolás is, 1-1 millió lejes össz-nyereménnyel.

Minden hónapban a tizenötödike utáni első vasárnap lesz a sorsolás az előző hónapban kibocsátott pénztárszalagokra, nyugtákra. A húsvéti (április 18.) rendkívüli húzásra a 2020. január 22. és március 31. között kibocsátott, de a havi húzásokon nyeretlen pénztári szalagokkal, kasszabonokkal lehet pályázni. Az év végi különhúzás dátuma december 20., ott a 2020. április 1-jétől december 4-ig terjedő időszak dátumait viselő, de a havi sorsolásokon nyeretlen pénztárszalagok adatait sorsolják, a törvényes előírások alapján.

Egy sorsolásnál legfeljebb 100 lehet a nyeremények száma, így amikor 100-nál több telitalálatos szelvényt iktatnak, újabb sorsolás következik, hogy maradjon 100 nyertes. Ez azt is jelenti, egy pályázó nyereménye nem lehet kisebb 10 000 lejnél.

(bl)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.