Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A gazdasági miniszter szeretné, hogy minél előbb megnyissanak a vendéglők

A gazdasági miniszter szeretné, hogy minél előbb megnyissanak a vendéglők Gazdaság

A gazdaság egészsége érdekében azt szeretné, ha a vendéglők minél előbb megnyitnának, azonban hallgatni kell a járványügyi szakértőkre – fejtette ki Claudiu Năsui gazdasági miniszter.

Hirdetés
Hirdetés

„A gazdaságunk egészsége érdekében szeretném, hogy a vendéglőket minél előbb megnyissuk, de ebben az ügyben a járványügyi szakértőkre kell hallgatnunk. Én nem vagyok járványügyi szakértő, de hallgatok rájuk, védőmaszkot hordok. Mihelyt a románok egészsége nincs veszélyben, mindent megnyitunk. Szeretném, hogy ez minél előbb megtörténjen, azonban az egészség mégis az első helyen áll” – mondta a miniszter az Antena 3 csütörtök esti műsorban.

A tavaszi lezárást követően a hatóságok 2020. szeptember elsején engedélyezték a zárt terű vendéglők és kávézók újranyitását azokban a megyékben, ahol a koronavírus fertőzöttségi arány bizonyos küszöb alatt állt. Októberben azonban országszerte ismét bezáratták azokat a fertőzések nagy száma miatt.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. január 10., 11:56
    ÉRTÉKELÉS: 4

    Az iskolák maradhatnak be zárva a lényeg hogy a vendéglőket nyisak ugyebár az iskolában nincs jövedelme az alám bácsinak csak a kocsmákból és vendéglőkből.