Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Torkos csütörtök az éttermekben

Torkos csütörtök az éttermekben Életmód

Anyaországi mintára Székelyföldön is kezd divatba jönni, hogy egyes éttermek különféle kedvezményekkel rukkolnak elő torkos csütörtökön, ami igencsak üdvözlendő. A  kézdivásárhelyi Jazz Bisztró például holnap öt ételféleséget kínál 25 százalékos kedvezménnyel.

A sepsiszentgyörgyi B The Hotelben holnap svédasztalról falatozhatunk 12 és 22.30 között, méghozzá – 89 lej ellenében – korlátlan mennyiségben. Itt pho-, hal- és zöldségkrém-leves, többféle módon elkészített hal, sertés- és csirkehús, báránylasagne, ravioli, steakburgonya, túrós tészta, fokhagymás krumplipüré, saláták, sajttorta és tiramisu szerepel a kínálatban. Az Eleven Street Food 29 lej helyett 20 lejért kínálja az Eleven és Fireworks burgermenüjét, míg a Doner House 8 lejjel olcsóbban négy ételféleséget. Így például a Döner Box 12, a nagy shawarma 18, a tányérban felszolgált döner pedig 20 lejbe kerül.

Hirdetés
Hirdetés

A kézdivásárhelyi Jazz Bisztró étlapjáról öt tételt „zabálhatunk” holnap 25 százalékos kedvezménnyel: a gulyást 23, a carbonárát 27, a malaccsülkös sertéspörköltet házi tarhonyával 32, a vaslapon sült csirkecombot steakburgonyával 27, a palacsintát pedig 12 lejért. Ugyanitt jövő hétvégén ismét halnapokat tartanak – elvégre az böjti időszakban sem tilos!

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások