Hirdetés
Hirdetés

Torkos csütörtök az éttermekben

Torkos csütörtök az éttermekben Életmód

Anyaországi mintára Székelyföldön is kezd divatba jönni, hogy egyes éttermek különféle kedvezményekkel rukkolnak elő torkos csütörtökön, ami igencsak üdvözlendő. A  kézdivásárhelyi Jazz Bisztró például holnap öt ételféleséget kínál 25 százalékos kedvezménnyel.

A sepsiszentgyörgyi B The Hotelben holnap svédasztalról falatozhatunk 12 és 22.30 között, méghozzá – 89 lej ellenében – korlátlan mennyiségben. Itt pho-, hal- és zöldségkrém-leves, többféle módon elkészített hal, sertés- és csirkehús, báránylasagne, ravioli, steakburgonya, túrós tészta, fokhagymás krumplipüré, saláták, sajttorta és tiramisu szerepel a kínálatban. Az Eleven Street Food 29 lej helyett 20 lejért kínálja az Eleven és Fireworks burgermenüjét, míg a Doner House 8 lejjel olcsóbban négy ételféleséget. Így például a Döner Box 12, a nagy shawarma 18, a tányérban felszolgált döner pedig 20 lejbe kerül.

Hirdetés
Hirdetés

A kézdivásárhelyi Jazz Bisztró étlapjáról öt tételt “zabálhatunk” holnap 25 százalékos kedvezménnyel: a gulyást 23, a carbonárát 27, a malaccsülkös sertéspörköltet házi tarhonyával 32, a vaslapon sült csirkecombot steakburgonyával 27, a palacsintát pedig 12 lejért. Ugyanitt jövő hétvégén ismét halnapokat tartanak – elvégre az böjti időszakban sem tilos!

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások