Felhívás!

Tegyünk mi is életünkért, egészségünkért

Tegyünk mi is életünkért, egészségünkért Életmód

A baróti Ágoston Annamária vállalkozó azon ritka emberek közé tartozik, akik meg vannak győződve arról, hogy mindennapi életünk sokkal szebb és elfogadhatóbb lenne, ha törődnénk egymással, egészségünkkel, és észrevennénk azokat az apró örömöket is, amelyeket, bár az élet nap, mint nap, ingyen felkínál nekünk, akarva- akaratlanul elmegyünk zek mellett, hajhászva valamilyen láthatatlan dicsőséget, pénzt, esetleg az utóbbival elérhető boldogságot.

Annamary (mert így szereti, ha írják nevét) immár öt éve az amerikai Morinda cég termékeit forgalmazza eredményesen, a sokak számára talán ismerősen hangzó MLM, azaz multi level marketing-rendszerben, ami nagyjából annyit jelent, hogy a termékeket közvetlen módon ajánlják a fogyasztóknak, akik maguk is értékesítővé válhatnak, ha tovább ajánlják a terméket, ezért nyilván javadalmazást is kapva. Ezt a rendszert nálunk is számos kritika érte az elmúlt évek folyamán, Annamary szerint inkább azért, mert sokan csak egyszerűen egy gyors meggazdagodási lehetőséget láttak benne, holott, mint ő is magyarázta, aki ilyesmibe belevág, az kellő elhivatottsággal, meggyőződéssel kell dolgozzon, mert, ha csak a pénzért teszi, a siker elmarad.

A Morinda cég termékei az egészségmegőrzésről szólnak, és korántsem az van, hogy Annamary és munkatársai valakinek csak úgy a kezébe nyomnak egy üveg, általuk forgalmazott Noni italt például, ami egy táplálékkiegészítő gyümölcslé, és jó számos betegségre. Előadásokkal, tájékoztatókkal próbálnak segíteni az embereken, tanácsokat adnak és elmondják, mit kell tegyenek azért, hogy bizonyos egészségügyi problémákat megelőzzenek.

– Amerikában is ez van, az emberek a legnagyobb hangsúlyt a betegségek megelőzésére fordítják. Ez a legfontosabb – mondja.

Ő, és munkatársai közül többen is egy úgynevezett állapotfelmérést végeznek azon személyeken, akik hozzájuk fordulnak tanácsért, segítségért.

– True Age (valós életkor – szerk.) szkennerünk a sejtek szintjén mutatja ki az adott test egészségi állapotát. Ha zöld színt mutat, ami jó egészségi állapotra utal, a legtöbb kliens legyint egyet, hogy akkor mehet tovább, minden rendben, ám mi ez esetben is figyelmeztetjük, éljen továbbra is egészségesen, és próbálja tartani ezt a szintet. A piros szín valamilyen betegségre utal, ez esetben ajánljuk az illetőnek, hogy mihamarabb keresse fel orvosát, és kezdje el támogatni szervezetét, akár az általunk ajánlott táplálékkiegészítővel, akár csak testmozgással, és napi minimum két liter víz elfogyasztásával. Ha valakinek valamit eladtunk, azzal nem fejeztük be dolgunkat, egészségi állapotát ugyanis követjük, számontartjuk, mindenképpen azon vagyunk, hogy segítsünk rajta. Ezt a True Age-szkenneres vizsgálatot, amit mi ingyenesen elvégezzünk, a nagyobb klinikákon is elvégzik a betegeken, minden nagyobb műtét előtt, de nem ingyen, hanem jó pénzért. Most azon vagyunk, hogy a vizsgálatért mi is kérjünk 15 lejt, mégpedig karitatív célokból. Az összegyűlt pénzből ugyanis játszótereket szeretnénk építtetni több Kovászna megyei településen, Kézdivásárhelyen és Marosvásárhelyen pedig hátrányos helyzetű gyermekeket táboroztatnánk ebből a bevételből. Vizsgálatainkat egyébként programszerűen végezzük: hétfőn Sepsiszentgyörgyön (a Sugás vendéglőben), kedden Kézdivásárhelyen (a városi könyvtárban), szerdán Árkoson (az óvódánál) és csütörtökön Baróton (a Big West Kft. telephelyén), valamint Marosvásárhelyen is.

– További céljaink között szerepel, hogy valamilyen szinten az orvosokat is bevonjuk munkánk támogatásába, hiszen betegeinktől nagyon sok pozitív visszajelzést kapunk, amik bátorítanak bennünket, és aláhúzzák, hogy eredményes munkát végzünk. A Noniról annyit, hogy fogyasztása mindig eredménnyel jár, az egyetlenegy kikötés az, hogy a beteg a mi ajánlásunk szerint fogyassza az italt. A Morinda cég 23 éve jelen van a piacon, megbízható, hiszen emberek millióin segített már. Bárkit, akinek elhívatottsága van arra, hogy segítsen az embereken, szívesen látunk csapatunkba. Időközönként a cég amerikai tulajdonosai is eljönnek hozzánk, hogy segítsenek, támogassák munkánkat. Arra bíztatok mindenkit, ha nem is társul hozzánk, de kezdjen el egészségével foglalkozni, mert, ha egészségesek vagyunk, akkor már boldogok is egyben – fűzte az elmondottakhoz Annamary, aki Az élet tanításai címmel Facebook-csoportot is vezet, az ott közzétett gondolatokkal az a célja, hogy bárki, aki tagja a csoportnak és elolvassa azokat, derűsebben, pozitívabban szemlélje a világot, hiszen a boldogság, mint hangoztatja, csak elhatározás, akarat kérdése.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.