Felhívás!

Orvosi vizsgálat Kézdin is

Orvosi vizsgálat Kézdin is Életmód

Júniusban nyílt a Béres medical center Kézdivásárhely központjában, amelynek különlegessége, hogy a hét minden napján rendelkezésére áll azoknak, akiknek orvosi vizsgálatot kell végezniük a jogosítvány megszerzéséhez, újításához. Az Andrei & Enikő sofőriskola oktatójával, Motán Enikővel beszélgettünk a rendelő hasznosságáról.

– A mi szemszögünkből a szolgáltatásai nagyon hasznosak, hiszen nem kell a tanulóknak Sepsiszentgyörgyre vagy Brassóba menni a szükséges orvosi vizsgálatok elvégzéséért. Időben és anyagiakban is előnyt jelent, eddig ugyanis mi szerveztük és biztosítottuk a tanulók útját az említett városokba, ez pedig a költségeken túl egy egész napot felvett – emelte ki a rendelő előnyeit a vezetőoktató. – Oktatóként is szükséges ezen vizsgálatok elvégzése, így én is kipróbáltam már a szolgáltatásokat, meleg szívvel ajánlom a diákjaimnak is. Itt van közel, a központban, a hét minden napján fogadnak reggeltől délutánig, a munkahely szempontjából is pozitívum, mivel szabadnap kérése nélkül megoldható a vizsgálat – tette hozzá.

Minden kategóriához szükséges vizsgálat elvégezhető a rendelőben. Belgyógyász, orr-fül-gégész, szemész, neurológus, pszichiáter, sebész, tüdőgyógyász és ortopéd orvos áll rendelkezésre a Gábor Áron tér 7. szám alatt.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások