Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ne csak virágot adjunk

Ne csak virágot adjunk Életmód

Az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezet idén is folytatja azt a kezdeményezést, ami arról szól, hogy virág mellé megbecsülést, elismerést  is kapjanak a nők a nemzetközi nőnap alkalmával. 

A kezdeményezés az online téren zajlik, az Adj elismerést, ne csak virágot! jelmondattal lehet üzenni a háromszéki hölgyeknek, itt: https://forms.gle/naMNUbvM1R6p2BSa8 

A felhívás így szól:

„A mosoly a legelőnyösebb ékszer, amit egy hölgy viselhet. Ékesítsük őket mosollyal; kedves és elismerő szavakkal március 8-án is.

🌷Minden férfi életében létezik egy nő. A nő, akinek úgy érzed köszönettel tartozol, akiért hálás vagy, aki elismerést érdemel, aki fontos szerepet tölt be az életedben: akit tiszta szívből szeretsz, legyen bárhol a világon.💕

📬 Idén is létrehoztunk nőnap alkalmából egy online postaládát, amelyen keresztül március 6-ig névtelenül üzenhetnek a hölgyeknek! A beérkező üzenetek közül kiválogatjuk a legszebbeket, amelyek március 8-án egy 𝐯𝐢𝐫𝐭𝐮𝐚́𝐥𝐢𝐬 𝐤𝐢𝐚́𝐥𝐥𝐢́𝐭𝐚́𝐬 keretében köszönnek vissza az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezet Facebook oldalán!” 

Éljünk a lehetőséggel, mutassuk meg a hölgyeknek, anyáknak, feleségeknek, nagymamáknak, lányunknak, lánytestvérünknek, hogy fontosak számunkra, megbecsüljük őket. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2023. március 3., 18:05
    ÉRTÉKELÉS: 4

    Olyan világban élünk, ahol nem jár ingyen semmi. A nagybetűs Nők megkapják az elismerést anélkül, hogy kérnék. A többiek hiába agitálnak. A férfiakkal ugyanez a helyzet! Bizonyítsd be, hogy nő /férfi vagy és akkor nem kell az ENSZ közbenjárása! Ilyen egyszerű az egész!