Felhívás!

Mit érdemes tudni a Royal Canin kutyatápokról?

Mit érdemes tudni a Royal Canin kutyatápokról? Életmód

Elsőre két érv jut eszünkbe, hogy miért érdemes kutyatápot vásárolni kedvencünknek. Egyik, hogy jelentős időt spórolunk az etetéssel, másik pedig a kényelem, mert egyszerűbb egy zacskóból kimérni a napi adagot, semmint lábasokkal és mérlegekkel bajlódni. Felmerülhet a kérdés a felelősségteljes gazdikban, hogy vajon jó minőségű kutyatáppal eteti-e kedvencét? Ha a Royal Canin termékeit használja, melynek titka a minőségben rejlik, akkor a válasz egyértelműen igen.

A Royal Caninról

A Royal Canin 1968 óta képviselteti magát az állateledeleket gyártó cégek névsorában, de Magyarországon csak 2005 óta találhatjuk meg. Többnyire olyan partnerekkel szerződnek, akik elkötelezett állatbarátok. A cég filozófiája, hogy minél több ismeretet szerezzenek a kutyák (és macskák) táplálkozási szokásainak ismeretéről, közben pedig nem feledkeznek el arról, hogy tiszteletben tartsák identitásukat.

A cél az egészséges táplálkozás elősegítése, amihez rendszeres fejlesztéseket eszközölnek az újabb és újabb receptúrákkal kapcsolatban. Ehhez folyamatos kapcsolatban állnak szakemberekkel: állatorvosokkal, tenyésztőkkel, szaküzletek képzett eladóival, mert a a Royal Canin vezetősége tudja, hogy ezek a szakemberek is érdemben hozzá tudnak tenni ahhoz az ismeretanyaghoz, ami az egészséges táplálkozással kapcsolatos.

A Royal Canin a piacon tán az egyetlen olyan minőségi kutyatáp, amely még az emberi orr számára is elfogadható, valamilyen szinten vonzó illatanyagokkal szolgál. A termékek kifejezetten egyes kutyafajtákra és életkorra lettek kifejlesztve. A gyártó tudja, hogy teljesen más igénye van egy mozgékonyabb, ámde kis termetű kölyökkutyáknak, mint egy nagyobb, kényelmesebb, hízásra hajlamos felnőtt állatnak.

Természetesen megkülönböztetnek kölyökkutyának való eledelt, felnőtt és senior korúnak megfelelő tápot is. Sőt! Sterilizált kutyának éppúgy találunk a kínálatban megfelelő terméket, mint az épp szoptatós anyakutyának is, tehát nagyon széles skálán mozog a Royal Canin által forgalmazott eledelek száma.

A Royal Canin mindegyik zsákjában megfelelő arányban állnak egymással az állati eredetű fehérjék, a zöldségek és a gyümölcsök, egészséges gabonafélék és a természetes eredetű antioxidánsok is. A nyersanyagok alapos ismerete és precíz válogatása után készül el a táp, melyhez olyan eljárásokat használnak, ami megkérdőjelezhetetlenné teszi a jó minőséget, gondos odafigyelést.

A rengeteg összetevő, a számtalan módon elkészített variációk csak azt a célt szolgálják, hogy mindegyik kutyus megtalálja az életmódjának, korának, fajtájának, egészségi állapotának és kondíciójának legmegfelelőbb kutyatápot. A Royal Canin Healt Nutrition tápok megbízhatóak, és minőségben is kiemelkedőek, amire a méltán büszke vállalat garanciát is vállal szerte a világon.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.