Egy fához ment feleségül

Egy fához ment feleségül Életmód

Egy kétgyermekes brit édesanya és a fa bizarr kézfogójára a Merseyside parkban került sor, a nő családja körében.

A nagy nap előtt a Mirror beszámolója szerint Miss Cunningham azt nyilatkozta, a párja mindenben támogatta a ceremóniával kapcsolatban, még a szervezésben is segített neki, akárcsak az édesapja. „Az idősebb fiam egy kissé furcsállotta a dolgot, végül ő is eljött a jeles eseményre. Sokat jelentett számomra a jelenléte.”

A újdonsült feleség hozzátette, a házasság eleinte csak egy ötlet volt a fával, ami végül egy nagyobb eseménnyé nőtte ki magát.

Maga az esküvő ténye bármennyire is viccesnek tűnik, valójában komoly környezetvédelmi célok vannak mögötte, miután a helyiek tiltakoznak, hogy 3 mérföld hosszú elkerülő utat építsenek a Rimrose-völgy kellős közepére, ami enyhíti a liverpooli kikötő felé áradó forgalmat.

A 34 éves menyasszony azért mondta ki a boldogító igent a nála jóval idősebb bodzafával, mert ezzel is szerette volna megóvni a közeli elkerülő úton zajló építkezéstől. Ugyanis a vén bodzafa Litherland Rimrose-völgyi parkjában áll, amely valószínűleg hamarosan komoly pusztítás áldozata lesz. 

A nő azt is elmondta, azért választotta a tiltakozásnak ezt a különösen látványos, egyben rendhagyó formáját, mert szerinte a hagyományos utcai demonstrációk már nem ütik át a helyi döntéshozók ingerküszöbét.

(nlc.)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.