Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Egészségtudatosságról az Átriumban

Egészségtudatosságról az Átriumban Életmód

Nemrég Kézdivásárhelyre látogatott a Natural Immune Control System (NICS) Zrt. szegedi csapata, miután Erdélyből kapott meghívást az általa gyártott egyedi, élőflórás kombinált étrend-kiegészítők bemutatására.

Hirdetés
Hirdetés

A vállalat a pre- és probiotikumok szervezetünkre gyakorolt jótékony hatásait elemezte az ezzel kapcsolatos legújabb kutatási eredmények ismeretében. Az eseménynek a kézdivásárhelyi Átrium hotel impozáns konferenciaterme adott helyet, ahol szép számmal képviseltette magát fiatal és nyugdíjas egyaránt. A résztvevők tanúi lehettek az Erdélyben elsőként üzleti sikereket elért törzsvásárlói kártyatulajdonosok elismerésének, amelyet egy ezüst oklevél formájában Sütő Erzsébettől, a vállalat tulajdonosától és egyben pénzügyi igazgatójától vehettek át a díjazottak. Bemutatásra került a vállalat legújabb, 26. élőflórás étrend-kiegészítő készítménye, a Detox, melynek összetevőit tekintve többek között a máj méregtelenítését szolgálják.

A termékről dr. Csupor Dezső, a Szegedi Tudományegyetem, Gyógyszerésztudományi Kar, Klinikai Gyógyszerészeti Intézetének tanszékvezető egyetemi docense részletes szakmai bemutatóján keresztül, videó formájában tájékozódhattak az érdeklődők. A rendezvény következő előadása szakmai segítséget igyekezett nyújtani azok számára, akik törzsvásárlói kártyatulajdonosként a közösségi média (Facebook, TikTok, Instagram) felületeit is szeretnék kihasználni információátadására. A találkozó egyik legszívmelengetőbb része az volt, amikor a vállalat fiókmenedzsere, Köteles Judit őszintén mesélt személyes kötődéséről az NICS Zrt-hez, és arról, hogy ez a találkozás hogyan változtatta meg az életét, és vált óvónőből a vállalat egyik vezető magyarországi tanácsadójává. A rendezvény záróüzenete az egészségtudatosság, a megelőzés, de legfőképpen bélflóránk egyensúlyának fenntartása! 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük