Felhívás!

Csősz Boglárka elvált a férjétől

Csősz Boglárka elvált a férjétől Életmód

Néhány hónapja szárnyra kapott a hír, miszerint a népszerű üzletasszony-színésznő és férje, Burak Talu különköltöztek, Csősz Bogi egyre több időt töltött Budapesten. A pár megpróbálta újraéleszteni a szerelmüket, de belátták, más utak várnak rájuk – írja az Origo.

Nem szerettünk volna úgy élni, mint két barát egy háztartásban, mindketten hiszünk a szerelemben, és esélyt adunk egymásnak arra, hogy újra megtaláljuk ezt az érzést, de már másvalaki oldalán. Tizennégy év hosszú idő, nagy szerelem volt, nekem a Burak a szerelmem, a társam, a családom része volt, nagyon nehezen hoztuk meg ezt a döntést. A török-magyar üzleti kapcsolataim és azok a barátok, akikre a bajban is számíthattunk egymásra, megmaradnak, csak ezúttal többet leszek Budapesten, és folytatom a cégeim építését. Nem könnyű új életet kezdenem, de sok mindent letisztítottam magam körül, és az energiáimat most a feladataimra összpontosítom. Ősszel egy új filmmel jelentkezünk, amelynek producere, színésznője vagyok. Egy izgalmas sci-fi lesz a 129 című magyar film, és továbbra is az építési, egészségügyi területen dolgozunk a hazai és a nemzetközi piacon” – árulta el a sepsiszentgyörgyi születésű üzletasszony, aki egykor szépségkirálynőként dobbantott Erdélyből.

Az egyik anyaországi rádiós műsorban a műsorvezető arra is rákérdezett, ami nagy valószínűséggel egy ilyen esetnél sokakat izgat: mégpedig, hogy az anyagiakban vajon meg tudott-e a volt férjével, illetve mennyire volt nehézkes közös nevezőre jutniuk ebben. „Igazából gyors volt, nagyon gyorsan megbeszéltük a dolgokat, mert nem volt sok elvárásom, és úgy voltam vele, szeretném minél gyorsabban lezárni, hogy neki is legyen lehetősége egy új életet kezdeni, meg nekem is – hangzott a válasz. – Nem akartam húzni ezt a dolgot, nem akartam belemenni semmilyen vitába, főleg nem pereskedésbe.”

Csősz Boglárka nyomatékosította: mindent úgy akart csinálni, hogy az korrekt legyen, hiszen tulajdonképpen dolgozik, megteremti magának, amire szüksége van, és jól érzi magát a bőrében.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások