Felhívás!

Tematikus foglalkozások

Tematikus foglalkozások Cseperedő

Ötödik alkalommal szervezünk nyílt napokat a sepsiszentgyörgyi Pinocchio Napközi Otthonban. Február 5–7. között minden nap tematikus foglalkozásokkal várjuk a leendő kiscsoportos gyerekeket szüleikkel, nagyszüleikkel együtt.

Hétfő a mese napja, amikor az óvónők felolvasnak, bábjátékokat mutatnak be. Kedd a művészetek napja: kísérleteket végeznek, kézműveskednek a gyerekek. Szerdán tánc- és sportnapot tartunk, ekkor ügyességi vetélkedőkön vesznek részt, valamint zenés-táncos mulatsággal zárjuk a nyílt napokat. Naponta 9.30 és 11 óra között zajlanak a tevékenységek. Lehetőség adódik a pedagógusainkkal való ismerkedésre, betekintést nyerhetnek a mindennapi tevékenységeinkbe, bemutatjuk az óvodánkat, a csoporttermeket, hogy a szülők egy átfogó képet kapjanak intézményünkről.

Ősztől két napközis – egy hagyományos és egy római katolikus – valamint egy rövid programú, úgynevezett déli óvodai csoport indítását tervezzük. A tanintézménybe jelenleg 310 gyerek jár, közülük 94-en a déli óvodába. A kicsikkel 24 szakképzett óvónő foglalkozik, munkájukat kilenc dajka segíti. Érdeklődni a 0267.321.794-es telefon- és faxszámon, illetve a www.pinocchio.colan.ro honlapon lehet.

 

Szilvási Melinda, óvodavezető

 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.