Felhívás!

Tehetségparádé a megyeszékhelyen

A Natura Schola Egyesület hagyományteremtő céllal rendezi meg június 15. és 18. között a Tehetségparádé rendezvényt Sepsiszentgyörgy főterén és a megyeszékhelyi tanintézményekben. A program célja, hogy megtaláljuk, felkaroljuk a megyénkben élő, különböző tehetségterületeken tevékenykedő tehetséges gyerekeket/fiatalokat, tehetségműhelyeket és bemutatkozási lehetőséget adjunk, segítséget nyújtsunk további kibontakozásukhoz.

A parádéra a zenei, testi-kinesztetikus (tánc, mozgáskultúra), a térbeli-vizuális (képzőművészeti, kézügyességet igénylő tevékenységek, népi mesterségek), interperszonális (drámafoglalkozások, színjátszás) tehetségterületek iránt érdeklődő tehetségek énekkel, könnyű- és komolyzenei darabokkal, néptánccal, modern tánccal, színdarabbal, verses és prózai produkciókkal nevezhetnek egyénileg vagy csoportosan. A rendezvénysorozathoz kézműves tevékenységekkel összekötött vásár is kapcsolódik, valamint festményeket, grafikákat, fotókat és iparművészeti alkotásokat is várnak kiállításra a szervezők.

A logikai-matematikai, nyelvi, természeti tehetségterületeken tevékenykedő tehetségek részére az eseménysorozaton belül tehetségműhelyeket alakítanak ki, konferencia szervezésére is sor kerül, valamint bemutatkozási lehetőséget kapnak a tehetségpontok/tehetségműhelyek. A jelentkezéseket a naturaschola@gmail.com címre várjuk március 31-ig. Szeretettel várjuk minden tehetségsegítő kolléga bekapcsolódását, támogatását! Rendezvényünk partnere Kovászna Megye Tanfelügyelősége.

Barabás Andrea

 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.