Színvonalas kikapcsolódás

Színvonalas kikapcsolódás Cseperedő

Ötödik hete tart a Csíkos–pöttyös hét a Caritasnál, ahol játékos fejlesztő foglalkozások várják a gyerekeket, lehetőséget teremtve számukra a minőségi kikapcsolódásra. A hétfőtől péntekig, 10–14 óra között zajló ingyenes tevékenységekre a héten a 7–9 éveseket várják a szervezők Sepsiszentgyörgyön, a Caritas Kós Károly utcai székhelyén.

A Gyulafehérvári Caritas sepsiszentgyörgyi szervezete idén első alkalommal szervezett nappali tábort gyerekek számára. Az elmúlt négy hét alatt közel ötvenen kapcsolódtak be a játékos önismereti, érzelmi intelligenciát fejlesztő foglalkozásokba, amelyek során kiemelt szerep jutott a kommunikációnak, a közös játéknak.

– A cél az, hogy színvonalas, minőségi kikapcsolódást biztosítsunk a gyerekeknek a nyári szünidő alatt, kimozdítva őket az online világból, lehetőséget teremtve az élő kapcsolatok kialakítására, a saját korosztályukkal való találkozásra, beszélgetésre, mindezt természetesen sok játékkal fűszerezve – magyarázta Surányi Zoltán szociális munkás.

Az elmúlt héten a 9–12 évesek számára szervezték a programot, a héten a 7–9 éveseket várják. A foglalkozásokon való részvétel ingyenes, érdeklődni, jelentkezni a 0735.735.173-as telefonszámon lehet. A szervezők almát és vizet biztosítanak, a szendvicset otthonról kell hozni.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.