Felhívás!

Szent György Napok – Gyerekelőadások

Szent György Napok – Gyerekelőadások Cseperedő

Színes, változatos programok várják a gyerekeket és családokat a Szent György Napok kulturális hetén. A gyerekműsorokat úgy állították össze, hogy minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt.

A kolozsvári Puck Bábszínház a Strada cu îngeri (Az angyalok utcája) című tegnapi előadását követően ma 11 órától a pécsi MárkusZínház Hős Miklósát láthatják a gyerekek a Kamarateremben. Pénteken 17 és 19 órától és szombaton 11 órától a hatévesnél nagyobbakat várja Fabók Mancsi A háromágú tölgyfa tündérével szintén a Kamarateremben. Április 27-én és 28-án 18 órától a Cimborák Bábszínház A halhatatlanságra vágyó királyfi című előadását játssza. Április 29-én és 30-án 18 órától a legkisebbeket, a karonülő kisbabákat,a tipegőket és szüleiket szólítja meg a megyeszékhelyi társulat babaelőadása a Tündérek tenyerén. Mindkét előadás helyszíne a Cimborák Bábstúdió. Május elsején 19, másodikán 11 és 18 órától a debreceni Vojtina Bábszínház Boldog képek produkcióját tekinthetik meg az érdeklődök a Háromszék Táncstúdióban.

Április 28-án 18 órától a KreaKids növendékeinek Zero Waste nevet viselő divatbemutatójának ad otthont a Szimpla. Május 3-án 17 órától a sepsiszentgyörgyi Művészeti és Népiskola balettszakos növendékei mutatják be az Időutazás tánclépésekben című produkciójukat a Tamási Áron Színház nagytermében. A fesztivál hétvégén, május 3–5.között üzemel a Szent György-napi vidámpark névvel a Sepsi Aréna parkolójában, az Erzsébet parkban színes gyermekváros nyújt színvonalas kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget a kisebbek és nagyobbak számára. A Református Egyház Nyugdíjintézetének Olt utcai épületében Sinka Zita babakiállítása tekinthető meg. A gyerekprogramokról bővebben a www.szentgyorgynapok. ro oldalon olvashatnak.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.