Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szabadidős tevékenységek

Szabadidős tevékenységek Cseperedő

Lehet iratkozni a Tanulók Házában működő körökre. A tevékenységek szeptember 9-én kezdődnek. Az ingyenes foglalkozásokra már online is be lehet jelentkezni az intézmény Facebook-oldalán és honlapján, vagy személyesen munkanapokon, 13–18 óra között.

Aki interneten keresztül szeretne beíratni gyermekét, nem kell mást tennie, mint kitölteni az intézmény közösségi oldalán vagy honlapján közzétett kérdőívet. A sepsiszentgyörgyi Tanulók Házában 20 köri tevékenység közül lehet választani: modern tánc, néptánc, könnyűzene, környezetvédelem-tájfutás, repülőmodellezés, gokart, elektronika, YO6KNF-Rókavadászat, játék és a számítógép–informatika, fotó-videó, angol civilizáció és kultúra, ügyes kezek, újságírás, asztalitenisz, sí, úszás, néphagyomány–folklór, ökoturizmus, bútorfestés, sakk. Minden tevékenységet szakképzett oktató vezet.

Hirdetés
Hirdetés

Kovásznán a tánc, faragászat, fantáziaműhely, kézművesség és modellezés-origami körökre várják a jelentkezőket. Baróton a modern tánc, elektronika–gokart–asztaltenisz, kézműveskedés–bábkészítés, Kézdivásárhelyen a fúvószene, modellezés, dizájn, modern tánc, sí–torna iránt érdeklődő diákok jelentkezését várják. A Tanulók Háza több mint 3400 tanulóval működik a megye városaiban, ebből 1426-an a megyeszékhelyi intézmény tevékenységein vesznek részt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. szeptember 6., 14:35
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Meglehet kérdezni, hogy mi történt a Kézdivásárhelyi tanulók klubjában eddig müködő elektronika szakkörrel?
  Vagy ott már csak nindzsaképzés+ sí oktatás veszi át a helyét?
  Kár, hogy Kis Ilka nem elektronika végzettségű, akkor valószínű, hogy folytatódna e régi, többévtizedes múltra visszatekintő szakkör.
  Talán a tanfelügyelőség keze is benne van?
  Jaj, te Csaba.