Felhívás!

RÖVIDEN

Még lehet jelentkezni

A hónap végéig iratkozhatnak a diákok a tanulók házaiban szervezett ingyenes köri tevékenységekre. A sepsiszentgyörgyi Tanulók Házában 21 foglalkozásra lehet jelentkezni, Kovásznán a tánc, faragászat, fantáziaműhely, kézművesség és modellezés-origami körökre várják a jelentkezőket. Baróton a modern tánc, elektronika-gokart-asztalitenisz, kézműveskedés- és bábkészítés, Kézdivásárhelyen a fúvószene, modellezés, dizájn, modern tánc, sí-torna iránt érdeklődő diákok jelentkezését várják. A köri tevékenységeket azoknak ajánlják, akik szeretnék barátok között hasznosan eltölteni szabadidejüket, fejleszteni kreativitásukat és személyiségüket, gyarapítani tudásukat. Az elmúlt évben a megyében 3500 diák kapcsolódott be az ingyenes szabadidős tevékenységekbe, ebből 1500-an a megyeszékhelyi intézmény foglalkozásain vettek részt.

Rajzpályázat az idősek tiszteletére

A háromszéki Diakónia Keresztyén Alapítvány Idősgondozó Ágazata rajzpályázatot hirdet az Idősek világnapja alkalmából Kovászna megyei óvodások és iskolások részére. A pályázat témája: idős nagyszülővel, idősekkel kapcsolatos esemény, tevékenység, portré.

A szervezők grafikai vagy festési technikával készült, A/4-es méretű alkotásokat várnak. Egy személy csak egy pályamunkával vehet részt a versenyen. Az alkotásokat személyesen vagy postai úton lehet eljuttatni a Diakónia Keresztyén Alapítvány idősgondozó szolgálatához. Levélcím: Diakónia Keresztyén Alapítvány – Idősgondozó szolgálat, 520037 Sepsiszentgyörgy, Gyár utca 41. szám.

A pályázati kiírás egyéb részleteiről a 0371-000764-es telefonon kérhetnek tájékoztatást az érdeklődők. A beérkező pályaműveket szakmai zsűri értékeli. A díjazás korcsoportonként történik. Az alkotásokat az Idősek Világnapja (október 1.) alkalmából szervezett ünnepi rendezvényen állítják ki Sepsiszentgyörgyön, a Belvárosi Református Templomban. A díjkiosztás is ekkor lesz.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.