Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Még lehet jelentkezni!

Még lehet jelentkezni! Cseperedő

Már beindultak a tevékenységek a Tanulók Házában, de szeptember 30-ig még lehet iratkozni az ingyenes köri foglalkozásokra.

Hirdetés
Hirdetés

Mint ismeretes, a sepsiszentgyörgyi Tanulók Házában több mint húszféle foglalkozásra lehet jelentkezni: modern tánc, néptánc, könnyűzene, környezetvédelem, tájfutás-gyöngyfűzés, repülő modellezés, gokart, elektronika, játék és számítógép informatika, fotó–videó, angol civilizáció és kultúra, ügyes kezek, asztalitenisz, sí, úszás, néphagyomány kézműves-foglalkozás, ökoturizmus, bútorfestés, sakk, újságírás, animáció és informatika.

Kovásznán a moderntánc-, faragászat-, fantáziaműhely- és kézművesség-körökre várják a jelentkezőket. Baróton a modern tánc, informatika, gokart, asztalitenisz, kézművesedés és bábkészítés, míg Kézdivásárhelyen a fúvószene, mazsorett, modellezés, dizájn, modern tánc, sí, illetve torna iránt érdeklődő diákok jelentkezését várják. Bodzafordulón informatika, asztaltenisz, sí, curling, modern és néptánc, illetve könnyűzene körökre lehet iratkozni.

A köri tevékenységeket azoknak ajánlják, akik szeretnék barátok között hasznosan eltölteni szabadidejüket, fejleszteni kreativitásukat és személyiségüket, gyarapítani tudásukat. Az elmúlt évben a megyében 3000 diák kapcsolódott be az ingyenes szabadidős tevékenységekbe.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük