Felhívás!

Két osztály örülhetett

Két osztály örülhetett Cseperedő

A New Fashion és Zarah Moden készruhagyáraknak és a Wegener –Pro Sanitate Alapítványnak köszönhetően a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Líceum két elemi osztályába kerültek interaktív táblák.

 

Pár hete felszerelték, de az adományozók csak kedden délelőtt tekintették meg működés közben azokat az interaktív táblákat, amik a Nagy Mózes Líceumban kaptak helyet. Ezúttal Ördög Mariana és Kisgyörgy Katalin tanítónők és növendékeik örülhettek a nagy értékű adománynak, aminek használatát aztán meg is mutatták a gyár képviselőinek. A gyerekek az egyik osztályban dallal köszönték meg az interaktív táblát.

A két készruhagyárnak és az általuk működtetett Pro Sanitate–Wegener Alapítványnak köszönhetően 2016-ban és idén összesen 22 táblát, projektort és hordozható számítógépet kapott – 20 ezer euró értékben – a Nagy Mózes Líceum és korábban a Turóczi Mózes Általános Iskola.

Az interaktív tábla egy speciális érzékelővel ellátott eszköz, amire egy videoprojektor vetíti ki a hordozható számítógépen levő tananyagot.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.