Felhívás!

Karnevál az oviban

Karnevál az oviban Cseperedő

Fergeteges karnevált szerveztek a kézdivásárhelyi Benedek Elek Óvoda nagycsoportos gyerekei. Az eseményre a szülőket is meghívták, igaz, ahogy mostanában a járványhelyzet okán „divat”, a felnőttek az interneten, élőben követhették az eseményeket.

A gyerekek kedvenc mese- vagy rajzfilmhősüknek öltöztek be. A kislányok körében az abszolút kedvenc a hercegnő volt, de a házi kedvencek: cica, kutyus sem hiányoztak, sőt, még egy krokodil is odatévedt. Becsületére legyen mondva, nagyon barátságosan viselkedett. Néhány kalóz is tiszteletét tette, de látván a ninjákat, ők is tisztességesen viselkedtek, így Supermannek sem kellett megmentenie a világot, kedvére szórakozhatott.

Minden gyerek verssel vagy rövid szöveggel mutatkozott be, majd a karneválozók a roskadásig megrakott asztalhoz ültek, s közösen fogyasztották el a szorgos anyukák és nagymamák által készített sütiket, fánkot és a finom teát. A sok finomságból még az otthoniaknak is jutott kóstoló. S hogy ne merüljön feledésbe óvodáskoruk utolsó karneválja, Tubák Klára óvó néni diplomával és egy kis ajándék gumiállatkával kedveskedett kis tanítványainak.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2021. február 26., 8:59
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Nagyon szépen köszönjük óvónéni ezt a csodálatos élményt! Nagy élmény volt a gyerekeknek, mint a szülőknek, nagyszülőknek akik még ebben a vírus okozta nehéz időkben is együtt farsangolhattunk, vígadhattunk a kamerákon keresztül! Szívből köszönjük az óvónéninek ezt a csodálatos élményt, együtt töltött víg perceket, amely által gazdagabbak lettünk mi és gyerekeink is! Köszönjük neki, hogy mindenre talál megoldást, még ebben a nehéz időszakban is, hogy ne legyünk elzárva gyerekeink óvodai életétől, hanem az internet által minden nap ott lehetünk, együtt lehetünk, együtt fejlődhetünk, együtt gazdagodhatunk óvónéni-gyerek-szűlő-nagyszülő! Köszönjük óvónéni ezt a sok munkát, kitartást, szeretetet! Adjon a jó Isten még sok erőt, egészséget, kitartást ehhez a nemes hívatásodhoz, amelyet oly nagy szeretettel, odaadással teszel értünk és gyerekeinkért nap mint nap! Köszönünk mindent!

 • User
  Dátum: 2021. február 26., 8:13
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Minden elismerésünk és köszönettünk drága Klárika óvoneni, hogy ebben a lehetetlen helyzetbe is megtudtuk nézni még ha nem személyesen is kis óvódásaink szereplését amit zoom segitségével mutatót be nekünk élő közvetitésben. Nagyon nagyon köszönjük nagyon IMÁDJÚK!!!!!❤

 • User
  Dátum: 2021. február 26., 8:30
  ÉRTÉKELÉS: 4

  Szívből köszönjük óvónéni ezt a csodálatos élményt, amelynek részesei lehettünk gyerekek, szülők, nagyszülők egyaránt! Köszönjük, hogy az óvónéni mindig mindenre talál megoldást, és ebben a vírus okozta nehéz időben is arra törekedett nap mint nap, hogy ne legyünk elzárva gyerekeink óvodai életétől, hanem a kamerákon keresztül együtt fejlődhettünk, gazdagodhattunk! Vidám, jókedvű, derűs parádéban volt részünk mindannyiunknak! Szívből köszönjük ezt a rengeteg szeretetet, gondoskodást, törődést! Adjon a jó Isten még sok erőt, egészséget ehhez a nemes hívatáshoz, amelyet oly nagy szeretettel, odaadással tesz nap mint nap értünk és gyerekeinkért! Büszkék vagyunk rá, hogy mi és gyerekeink olyan óvónéni szárnyai alatt nőhettünk és növekedhetünk fel, aki egy életre szóló nyomot hagy a lelkünkben!