Felhívás!

Ikrek-horoszkóp

Áció, ráció, itt a nagyvakáció! Vajon minden dolgom úgy alakul, ahogy szeretném? Lássuk csak, kalandozzunk el a képzelet szárnyain a hosszú, forró nyár kihívásaihoz.

Nem is tudom, hová menjek nyaralni, hiszen annyi a kihívás és a lehetőség, hogy nagyon meg kell fontoljam. Amit szeretnék, ahhoz nincs pénzem, ami megfelelő lenne a bugyellárisomnak, oda meg nincs kedvem menni. A teljes kikapcsolódás azt jelenti, hogy minden kényelem biztosítva. Tehát, azt csinálok, amit én akarok módjára szeretnék nyaralni, de az anyagiakat mérlegelve várnom kell még. Így hát napfény járja át a szívem újra, és tanácsért fordulok, mert azért vannak a jó barátok, hogy segítsenek, mert ha jól tudom, lehet kék az ég és zöld a fű, nekem mégsem lesz könnyű eldönteni, pedig most kell eldöntenem, hogy mi a jó, ha felhőkre festett kép volt minden álmom.

Ennyire biztos egy Ikrek jegy szülötte a szórakozást és kikapcsolódást illető dolgokban, de ami a családi és a szakmai dolgokat illeti, nagyon meggyőző és egyszavú tud lenni. Szereti a rutinos dolgokat. A változást legtöbbször kudarcként éli meg, csak utólag jön rá, hogy mégis megérte, mert tanult belőle, és fejlesztette az amúgy is hadilábon álló rugalmatlanságát.

Mondjam, ne mondjam, szeret, nem szeret, hátha mégiscsak, jó lenne tudni, hogy melyik út vezet a kiegyensúlyozott élethez? Hogy is mondjam el, ami elmondhatatlan, mert nem látja senki, csak az tudhatja, aki nagyon ismeri az Ikrek jegy szülöttjeit, ők az örökös irigylésre méltó, segítőkész, mosolygós társak, de belül szenvednek, mert soha nem kapják vissza azt a tömérdek szeretetet, amire vágynak, ami kiegyenlítené, megduplázná az amúgy is két síkon gondolkodó, változó hangulatú lelkecskéjüket. Személyiségük nagyon karakán, nehezen változtatnak véleményükön, érdekes hobbijaik vannak, nem hajlandóak a kompromisszumra, és mégis mindenki szereti őket, aki belelát az Ikrek lelkében uralkodó harmóniába, kiegyensúlyozottságba, amely segíti őket, hogy végre eldöntsék, mi a jó és mi a rossz számukra.

Ez a sors, amit élünk, egyszer a miénk, így a szünidő kezdetén lökd ide a sört, ha nyár van, szenvedek a szobámban, és viszlát, tegnapok, egyszer élünk, minek ráció, itt a vakáció!

Csákány Zsuzsanna

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.