Felhívás!

Háromszéki díjazottak

Háromszéki díjazottak Cseperedő

Kitűnő eredményeket értek el a háromszéki diákok a III. országos magyar matematikaolimpián, melynek a dévai Téglás Gábor Elméleti Líceum adott otthont. Megyénket 23 gimnazista és 24 középiskolás képviselte.

A dévai megmérettetésen tizenhat megye mintegy 300 diákja vett részt. Külön díjazta a legjobbakat a minisztérium, valamint a versenybizottság (vb.).

A legtöbb elismerést a Székely Mikó Kollégium tanulói kapták: minisztériumi első díjas Miklós Csenge (a versenybizottság is első díjjal jutalmazta), második Miklós Janka (vb. II. díj) és Roth Apor (vb. I. díj), harmadik Bereczki Anna (vb. II. díj) és Csutak Dávid (vb. II. díj), dicséretben részesültek: Ráduly Roland Márk, Tamás Péter, Laczkó Csongor Lóránd, Kiss Andrea Tímea (vb. III. díj) és Szimma Hunor. Pap Csenge Dorottya, Balog Barnabás Dezső, Demeter Gergő és Vitus Szabolcs mikós diákok a versenybizottság dicséretét érdemelték ki.

Első helyezett Orbán Pál, a Nagy Mózes Elméleti Líceum diákja (vb. I. díj), második Simó Nagy Ábel a Mikes Kelemen Líceumból (vb. I. díj). A kézdiszentléleki Kanabé Áron, Dezső Szilárd a Molnár Józsiás Általános Iskola tanulója, Pieldner Ádám a Mikes Kelemen Líceumból, Dobra László Edgár a Nagy Mózes Líceumból és Szász Zsolt a Baróti Szabó Dávid Líceumból a minisztérium és a versenybizottság dicséretében részesültek. Gratulálunk a diákoknak és Gödri Judith, Deák Éva, Oláh-Ilkei Árpád, Ugron Szabolcs, Mátis Irén, Baricz Kinga, Mester Gizella, Máthé Attila István és Dáni Zsuzsanna felkészítő tanároknak. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. február 21., 13:09
    ÉRTÉKELÉS: 8

    Gratulálok minden résztvevőnek. Sok munka előz meg egy ilyen versenyt. További sok sikert a tanulóknak . A pedagógusoknak sok türelmet, jó egészseget!