Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Főszerepben a kicsik

Főszerepben a kicsik Cseperedő

A rossz meteorológiai előrejelzés ellenére esőmentes nap volt vasárnap délután Szörcsén, a helyi Református Egyházközség által szervezett gyermeknapon.

Hirdetés
Hirdetés

Szörcséről és a környező településekről több mint negyven gyermek és fiatal vett részt a vidám, vetélkedőkkel, szórakoztató programokkal tarkított eseményen. A kisebbeket szüleik is elkísérték. Az önkéntes fiatalok segítségével szervezett eseménynek nagy sikere volt.

Egyéni és csoportos vetélkedőkön mérték össze ügyességüket kicsik és nagyobbak. Íjászversenyen két kategóriában folyt a megmérettetés: 0-IV., valamint V-VIII., osztályosok, utána következett a csoportos vetélkedő, melyen két csapat: a Vörös Rókák és a Jegesmedvék feszültek egymásnak, zsákba ugrás, kötélhúzás, ügyességi verseny, ugróiskola tette próbára a csapattagokat.

Közben főtt a finom tokány, mert a gyermekek megéheztek a régóta hiányolt mozgástól. Paizs Attila főgondnok főztjének elfogyasztása után folytatódtak a programok, arcfestés, tombolahúzás, focimérkőzés, majd díjkiosztás következett. A Nőszövetség mézespogácsa-vásárt szervezett. A tombolajegyek mindegyike nyertes volt, mert az volt a cél, hogy mosolygó gyermekeket lássunk. A díjak között értékes tárgyak, rengeteg édesség derítette jó kedvre a kicsiket. Köszönet az önkénteseknek és résztvevőknek!

(B. E.)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük