Felhívás!

Díjeső a táncosoknak

Díjeső a táncosoknak Cseperedő

A sepsiszentgyörgyi Gyermekek Palotája és a Love to Dance egyesület táncosai hét első, két második, egy harmadik díjjal és két különdíjjal tértek haza a bukaresti „Bonito Dance” nemzetközi táncversenyről.

Molnár Enikő tanítványai újra bebizonyították, hogy helyük van a nemzetközi mezőnyben. A jól begyakorolt és összehangolt koreográfia, a kitartó és következetes munka és a többéves versenytapasztalat ezúttal is meghozta eredményét.

Első helyezett a Solo kategória – Mtv Cernescu Denisa, (13-15 év), Solo kategória – Streedance, Konnáth Barbara Kitty (13-15 év) és Laslo Renáta (16+ korosztály), Duo kategória – Streetdance, Cernescu Denisa-Konnáth Barbara Kitty (13-15 év), második helyen végzett Bernad Andreea-Imreh Izabella (13-15 év). A Trio kategória – Mtv első díjasai Cerbescu Denisa- Zsigmond Zsanett-Turturica Diana (16+ korosztály).

A csoport kategóriában első a Dancing Dolls (13-15 év), második a Varsity (16+ korosztály), harmadik az Adults (16+ korosztály). A Formáció kategória első helyezettje a Mega Crew (13-15 év). A táncosok két különdíjban is részesültek, a Best Street School (200 euró) és a Best Crew (200 euró).

A versenyen még rész vettek és tisztességgel helyt álltak: Bartha Csilla, Berecz Andreea, Coman Emilia, Dima Cosmin, Gombos Andrea, Iancu Henriett, Imreh Diana, Imreh Edina, Imreh Evelin, Koós Adrienn, Moldovan Andreea, Sylvester Henrietta, Tudor Maja, Urdă Mălina, Vass Barbara, Vlăsceanu Andrea.

Idén Konnáth Barbara, Denisa Cernescu és Galang Nicole Anne sikerrel képviselték megyénket a Pro Tv Românii au talent nevet viselő tehetségkutató versenyen. Ugyancsak ebben az évben a sepsiszentgyörgyi Gyermekek Palotája és a Love to Dance egyesület táncosai részt vettek a „MOVMNT International Dance Competition 2021” versenyen, ahonnan szintén számtalan díjjal tértek haza.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások