Felhívás!

Csodalámpa Olvasóklub

Csodalámpa Olvasóklub Cseperedő

A Bod Péter Könyvtártámogató Egyesület és a Bod Péter Megyei Könyvtár idén is megszervezi olvasásnépszerűsítő vakációs foglalkozását 1–2., 3–5. és 6–8. osztályt végzett diákok számára június–július folyamán.

A kisiskolásokat június 27. – július 1. között várják a könyvtár árnyas udvarán, majd június 20–14. között a 3–5. osztályosok számára nyitja meg kapuit a Csodalámpa Olvasóklub. Egy hét szünet után, július 4–8. között a nagyobb gimnazisták, a 6–8-as diákokat várják a szervezők. A program naponta 10 és 14 óra között zajlik a könyvtár kiskertjében.

A négyórás nappali tábor során mesét, verset, kisregényt olvasnak fel a foglalkozásvezetők, amit közösen megbeszélnek, a történetekre különböző kézműves tevékenységeket építenek, játszanak, szocializálódnak.
A Bod Péter Megyei Könyvtár tevékenységei által arra törekszik, hogy olyan könyveket adjon a gyerekek kezébe, amelyek felkeltik érdeklődésüket, ugyanakkor irodalmi értékkel is bírnak. Ennek az olvasóvá nevelésnek a részét képezi az évről évre megszervezett vakációs foglalkozás, a Csodalámpa Olvasóklub, amely egyre nagyobb népszerűségnek örvend a családok körében.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.