Felhívás!

Bejárták Háromszéket

Bejárták Háromszéket Cseperedő

A Határtalan program keretében tovább sikerült mélyíteni a szakmai és emberi kapcsolatot a sepsiszentgyörgyi Plugor Sándor Művészeti Líceum képzőművészeti szakos diákjai és a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Nádudvari Népi Kézműves Szakközépiskola és Kollégium diákjai között.

Nádudvari vendégeink szeptember 27-én este étkeztek meg. Szombaton, iskolánk diákjaival és Bartha Imola, Beteg Zsuzsa, Hosszú Zoltán, Péter-Jakab Mária és Tóth Sarolta tanárokkal közösen látogatták meg a Guzsalyas Alapítványt, a Székely Nemzeti Múzeumot, illetve az Erdélyi Művészeti Központban és a Lábasházban kiállított alkotásokat, de belekóstoltak az Őszi vásár forgatagába is. Vasárnap az út Brassóba, a Fekete templomba és a néprajzi múzeumba vezetett, majd részt vettek a barcasági Szent Mihály Napon, az utolsó megálló pedig prázsmári erődtemplom volt.

Szeptember 30-án a Szent Anna-tónál, a Mohos tőzeglápnál és a bálványosi Büdös-barlangnál tettek látogatást. Október 1-jén búcsút kellett vennünk a harmincas létszámú diákcsoporttól és kísérőtanáraiktól: Molnár Erzsébettől, Zombori Judittól, Benő Tamástól és a program menedzserétől, Vetró Mihálytól. Október 7–12. között ismét találkozni fog a két csapat, amikor a sepsiszentgyörgyi Plugor Sándor Művészeti Líceum diákjai utaznak Nádudvarra.

Beteg Zsuzsa tanárnő

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.