Felhívás!

Az alkotás a szükségállapotban is felemelő

Az alkotás a szükségállapotban is felemelő Cseperedő

Mondd el, hogy vagy, mutasd meg, ki vagy címmel hirdetett pályázatot hirdetett a Kovászna megyei Erőforrás és Nevelési tanácsadó Központ (rom. röv. CJRAE) a diákságnak, melyben arra kérték fel őket, hogy rajzoljanak, alkossanak egy pajzsot vagy maszkot, kifejezve azokat az érzéseket, gondolatokat, amelyeket a jelenlegi járványhelyzet okozta változások generáltak bennük. A szervezők meglepetésére a vártnál sokkal több, mintegy 200 alkotás érkezett.

Para Noémi, Filip Mária, Rotundu Cojocaru Mirela iskolapszichológusok kezdeményezték a pályázatot, Szőcs Levente intézményigazgató pedig támogatta az ötletet, hogy lehetőséget adjanak a diákoknak arra, hogy foglalkozzanak érzéseikkel, azokat alkotással fejezzék ki, közben megmutassák magukat és más rajzokban felfedezzék, nincsenek egyedül ezekkel. Para Noémi lapunknak elmondta, köszönettel tartoznak minden együttműködő kollégának, hiszen általuk jutott el az online térben nagyon sokakhoz a pályázati felhívás, még Maros megyéből is érkeztek munkák.

Az érdeklődők ezeket a https://www.cjraecovasna.ro/spune-cum-te-simti-arata-ne-cine-esti/ címen tekinthetik meg és lájkolhatják, a járványhelyzet elmúltával azonban egy igazi kiállításon is megmutatnák őket a szervezők.

 

 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.