Felhívás!

A Talentum díj Moroianu Anának

A Talentum díj Moroianu Anának Cseperedő

Nemrég tartották Baróton a Gaál Mózes Általános Iskola VIII. osztályt végzett tanulóinak a ballagását.

Idén négy végzős osztály búcsúzott, ezek osztályfőnökei méltatták és díjazták a legjobb tanulókat. A VIII. B. osztályból Tordai Ákos 9,97-es általánossal lett első, a C. osztályból Gálicza Ervin 9,92-es általánossal végzett, ugyanennyi volt a médiája a VIII. D. legjobb tanulójának, Bódi-Kolumbán Ágnesnek is. A VIII. F. osztályból Kalányos Beatrix és Kalányos Lacika tanulók teljesítményét méltatták. Angheluță Jolán, Zajzon Csaba, Gál Katalin és Bocskor Zsuzsánna osztályfőnököktől mindegyikük jutalmat vehetett át.

A legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó diákot idén is a Talentum nagydíjjal jutalmazták, ezt Moroianu Ana, a VIII. B. osztály végzőse vehette át, akit osztályfőnöke, Angheluță Jolán külön is méltatott.

„Az évek során eredményesen, méltóképp képviselte az iskolát a különböző megyei, illetve országos tantárgyversenyeken. Tisztelettudó, segítőkész, kreatív és megbízható diákja volt iskolánknak” – mondta róla.

Az ünnepségen Bán Annamária igazgató és Szakács László alpolgármester tartottak beszédet, Sántha Eszter diák a tanulók nevében búcsúzott a ballagóktól.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.