Felhívás!

A legfontosabb az ima

A legfontosabb az ima Életmód

A Péter Arthur plébános által szervezett Lélekóra legutóbbi meghívottja dr. Csókay András közismert idegsebész volt, aki június 2-án tartott előadást a kovásznai Szent István király plébániatemplomban a híres bangladesi műtétéről és a nigériai missziójáról.

Az elismert idegsebész-főorvos feleségével és munkatársával, Czirják Enikő műtősnővérrel érkezett a fürdővárosba, hogy három év után újra előadást tartson a kovásznai és környékbeli híveknek. Dr. Csókay legnagyobb műtétjéről beszélt a híveknek, amelynek során a fejüknél összenőtt két kislányt választott szét Bangladesben. Az általa létrehozott nigériai misszióról Czirják Enikő műtősnővér mesélt az egybegyűlteknek. Az előadásokban hangsúlyozták, minden műtétnél a legfontosabb az imádkozás, Jézus Krisztus segítségének kérése, valamint a rózsafűzés elimádkozása.

Az előadások után Csókay könyvet dedikált a híveknek, azt követően pedig rövid beszélgetésekre is jutott idő, a professzor kötetlenül válaszolt a hívek kérdéseire, akik egy harmadik előadásra is visszavárják az idegsebészt Kovásznára.

Az előadás megtekinthető a Szent István Király Római Katolikus Plébánia Facebook-oldalán. A Lélekóra következő meghívottja Bedő Imre, a Férfiak Klubjának alapítója, aki július közepén tart majd előadást.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.