Felhívás!

A Bosszúállók Chris Pratt segítségére siettek, mikor kiderült, hogy ő a “legrosszabb Chris” Hollywoodban

A Bosszúállók Chris Pratt segítségére siettek, mikor kiderült, hogy ő a “legrosszabb Chris” Hollywoodban Életmód

“Egynek mennie kell” – ezzel az Amy Berg által posztolt játékkal, benne Chris Hemsworth, Chris Pine, Chris Evans és Chris Pratt, azaz négy Chris keresztnevű színész képével indult az egész felhördülés, melynek az lett a vége, hogy a kommentelők zöme Prattet választotta, méghozzá pletykált politikai és vallási nézetei miatt. Az amerikai sajtó szerint a net emiatt rá is aggatta “Hollywood legrosszabb Chrisének” címét – csakhogy a Marvel Moziverzum színészei és alkotói közül most többen is a védelmére keltek.

A twitterezők többek közt azt hozták fel, miszerint Pratt hívő emberként a Los Angeles-i Zoe Churchbe jár, aminek meg állítólag van némi köze az ultrakonzervatív Hillsong megatemplomhoz, melyet Ellen Page is azzal vádolt meg tavaly, hogy “hírhedten LMBTQ-ellenes”. Erre akkor Pratt úgy reagált, hogy egyáltalán nem igaz, hogy egy efféle templom tagja lenne: “Egy olyan templomba járok, ami abszolút tárt ajtókkal vár mindenkit.”

A színészt amiatt is kritizálták, hogy nem vett részt Joe Biden amerikai elnökjelölt kampányának online megszervezett, hollywoodi adománygyűjtő eseményén, miközben a Bosszúállók több színésze (Don Cheadle, Chris Evans, Scarlett Johansson, Paul Rudd, Mark Ruffalo, Zoe Saldana), valamint a Russo testvérek is csatlakoztak hozzá.

Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, James Gunn és Zoe Saldana egyaránt posztoltak a témában: Downey például többek közt azt, hogy a “bűntelenek” (az idézőjelet ő használta) kővel dobálják a testvérét, aki szerinte igaz keresztényként mindig csak jó példát mutatott. “Töröljétek magatokat a közösségi médiáról, vegyétek sorba saját jellemetek hibáit, dolgozzatok rajtuk, majd ünnepeljétek meg saját emberi mivoltotokat” – írta Vasember megformálója.

Míg a szintén Prattet támogató Ruffalo azt hozta fel, hogy a színész “általában nem politizál nyíltan”, Gunn azt véli, “nonszensz” az egész, “Pratt ugyanis a legjobb csóka a világon”. Saldana mindeközben egy Tupac-dalszöveggel is készült, a Me Against the World híres sorával – röviden tehát azt üzeni kollégájának, hogy “fel a fejjel”.

Tudomásunk szerint Pratt idáig egyetlen médiumnak sem nyilatkozott, felesége, Katherine Schwarzenegger (igen, Arnold Schwarzenegger lánya) viszont igenis reflektált a történtekre: azt, hogy erre semmi szükség – így is annyi rossz történik most a világban, “gonosznak lenni pedig már nagyon elavult”.

(IGN)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.