Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Jó kapcsolatok a Menyasszony Műhelyből

Jó kapcsolatok a Menyasszony Műhelyből Kovászna megye

A tavaszi sikeres kezdeményezés után idénre megduplázódott a Menyasszony Műhelybe jelentkező, leendő arák száma. Szombaton délután harmincan tartottak igényt a szentgyörgyi Fidelitas-szálló tetőterében jelen lévő esküvőipari szolgáltatók tanácsaira.

Szabó Kinga, Zsigmond Zsuzsa, Bíró Boróka és Pózna Erzsébet szervezők, a Menyasszony Műhely alapítóinak a meghívására további egy tucat vállalkozó – fény- és hangtechnikus, cukrász, fodrász, sminkes, koktélbáros, dekoratőr, menyasszonyiruha-kölcsönző, vendéglős – vett részt az eseményen.
Az érkezőket élő klasszikus zene fogadta, ezt a viszonylag új szolgáltatást is sokan keresik már, főleg a templomi bevonulást teszik hangulatosabbá. Majd a szervezők köszöntötték a vendégeket, akik a továbbiakban hármas csoportokba osztva mindegyik szolgáltatóval elbeszélgethettek. Volt, aki tavaly még a barátnőjét kísérte el, idén ő maga keresett helyszínt vagy videóst, más tavaly menyasszonyjelöltként jött el, most pedig sminkesként ajánlotta szolgálatait.
– Az az érdekünk, hogy minél több szolgáltatóval megismerkedjünk és megismertessük a jelölteket, ezért nem ugyanazokat hívtuk meg, akik tavaly is voltak – mondta Szabó Kinga, aki elégtétellel nyugtázta azt is, hogy a rendezvény meghirdetése után két héttel már a maximális létszámmal kellett számolniuk. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük