Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Edzőmeccs a bajnokkal

Edzőmeccs a bajnokkal Sport

Rövidre szabott vakáció után június 14-től már munkába állt a Sepsi OSK labdarúgócsapata, amely teljes gőzzel készül a július derekán kezdődő új idényre. A csapat első felkészülési mérkőzését ma 18 órától a bajnok Kolozsvári CFR ellen vívja Sepsiszentgyörgyön.

Akárcsak egy évvel ezelőtt, ezúttal is a Kolozsvári CFR elleni felkészülési meccsel indítja a ráhangolódást a bajnoki szezonra a Sepsi OSK. Tavaly ilyenkor a brassói Forex pályáján, az akkor még Dan Petrescu által irányított kincses városiak Camora, Urko Vera és Omrani góljaival 3–1-re nyertek a több próbajátékost tesztelő sepsiszentgyörgyiekkel szemben, akiknél Papsys volt eredményes. Azóta mindkét alakulatban számos változás történt, a piros-fehérektől kilenc játékos is távozott, a helyükre érkezőket ma élesben is megnézhetik a szurkolók. Így például, a bolgár Stefan Velev középpályást, a horvát származású, német állampolgár Igor Jovanović középhátvédet, a horvát Ivan Čović kapust, a brazil Gabriel Rodrigues de Moura jobbhátvédet, illetve a hazai Florin Ştefant, Stephan Drăghici-et és Gabriel Dodoit.

A Sepsi OSK július 1–14. között ausztriai edzőtáborba vonul, ahol a tervek szerint további öt felkészülési mérkőzést játszik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük