Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Líraigény a Borudvarban

Líraigény a Borudvarban Kultúra

Szeptember elsején, csütörtökön 19 órakor Kézdivásárhelyen, a Borudvarban indul a Líraigény turnéja. Az eseményre mindenkit szeretettel várnak, aki a költészetet a szívén melengeti, lehet az amatőr költő, de olyan is, aki még csak terveiben ír.

Hirdetés
Hirdetés

A Líraigény első megállója Kézdivásárhely lesz. A Jazz Bistro & Wineryben várnak mindenkit, aki szereti a költészetet. Várják az amatőr költőket, azokat, akik csak most terveznek írni, de azokat is, akiknek eszük ágában sincs költészettel foglalkozni komolyabban, csupán ismerkedni szeretnének hasonló gondolkodású emberekkel. A könnyed hangulatú esemény célja ugyanis az ismerkedés, a közösségépítés, amelybe belecsempészik a lírát is.

A részvétel, bár ingyenes, regisztrációhoz kötött, ehhez nem kell mást tenni, mint az esemény Facebook-oldalán bejelölni az „ott leszek” gombot, majd kitölteni az ott található kérdőívet. A szervezők kérik az érdeklődőktől, hogy vigyenek magukkal egy nem saját, de kedvenc verset, valamint azok, akik írtak már verset, vigyék a kedvenc saját költeményüket, amelyet szívesen megosztanának másokkal.
A turné következő állomása szeptember 15-én Székelyudvarhely lesz, majd 22-én Marosvásárhelyen folytatják a Líraigényt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük