Véleményfal

User
Dátum: 2017. március 13., 11:07
A cikk címe: Civil Licit Kézdivásárhelyen
ÉRTÉKELÉS: 3

Es milyen erdekes, hogy a 3 nyertesbol, ketto biztosan (de lehet a harmadik is) a New Fashion tamogatottja. Tiszta penzmosas!!!!!!!!

User
Dátum: 2017. március 13., 09:59
A cikk címe: Biciklisávokra várnak
ÉRTÉKELÉS: 3

Sok a nagyképű, paraszt ,beképzelt autós...nincs mit egyenek,alig tudják fizetni a közköltseget ,de benzinre költenek,javításra nem futja,nincs pénz téli gumira stb. ...vegyél biciklit süket idíóta !!!!!

User
Dátum: 2017. március 13., 09:13
A cikk címe: Jelentős kár pár lejért
ÉRTÉKELÉS: 0

Érdemes volt elköltöztetni az évek alatt megszokott és nagyobb látogatottságnak örvendő helyszÍnről (a sporttanács mellől) mert a személyes érdekek ezt követelték. De sebaj, majd a mi pénzünkön majd vesznek egy sokkal drágábbat, amit ugyanugy tönkre fognak tenni az "illetékesek" (és most nem csak a tettesekre gondoltam). „Már megvan a gyanúsítottak köre” – nyilatkozttal kapcsolatosan csak annyit, hogy a kár értéket a szociális segély havi részaránya mennyi idő alatt fogja fedezni? Néhány magyarázatra váró kérdés: A helyi tanács indit-e kivizsgálást a saját embereinek a felelőségének megálapitására? Ki lesz boldogabb, amennyiben megkerülnek a tettesek viszont a kár nem? Milyen módon lehet hozzáférni a Sepsi Rekreativ RT tevékenységének éves beszámolójához? Milyen telyesítmény kritériumok állnak a Sepsi Rekreativ RT vezetőjének "manager"-i döntéseinek elemzésére (a párt iránti elkötelezettségen kívül)?

User
Dátum: 2017. március 13., 01:10
A cikk címe: Biciklisávokra várnak
ÉRTÉKELÉS: 5

Képmutatás felsőfokon. Az rendben van, ha gondolnak a biciklisekre, de ez a "kerékpározom ezután" csak "bőcsködözés". Már láttunk ilyent más politikustól is. Hamar abbahagyta. Elég ha egyszer-kétszer bécsípi a lánc a pantallót.

User
Dátum: 2017. március 13., 00:49
A cikk címe: Jelentős kár pár lejért
ÉRTÉKELÉS: 6

Nehogy,már most is etnikai megkúlömböztetéstöl félve ne közöljék le a "barnák"nevét ! Tudja meg mindenki a tólvajok nevét,hogy ezután ovakodjanak a lakósok tölük !

User
Dátum: 2017. március 12., 20:25
A cikk címe: Bandi Szabolcs kipakol
ÉRTÉKELÉS: 0

Mi köze a te parkolásodnak a Beke-ügyhöz? Aztán jusson eszedbe - ha már a parkolásnál-tankolásnál tartunk: eljöhet az a nagy, szép idő, amikor húsz lejed sem lesz benzinre, nemhogy parkolásra. Az neked már a vég! :-D

User
Dátum: 2017. március 12., 19:56
A cikk címe: Lenin-torta szülinapra
ÉRTÉKELÉS: 1

Gratulálunk Kopacz Attilának, jó ötlet volt.

User
Dátum: 2017. március 12., 19:53
A cikk címe: Az erdőben éjszakázott
ÉRTÉKELÉS: 1

Négyéves vagy kétéves? Vagy két eset?

User
Dátum: 2017. március 12., 19:52
A cikk címe: Az erdőben éjszakázott
ÉRTÉKELÉS: 4

Az anyja valószínű hős címet kap, mert időben szólt, hogy észrevette eltűnését. Vagy éppen utánpótlásról gondoskodott?

User
Dátum: 2017. március 12., 19:44
A cikk címe: Az erdőben éjszakázott
ÉRTÉKELÉS: -4

Téged is elhagytak az erdőben gyerekkorodban, s helyetted csináltak egy gazembert.

User
Dátum: 2017. március 12., 12:07
A cikk címe: Bandi Szabolcs kipakol
ÉRTÉKELÉS: 11

Ugy latom egyesek komediahoz hasonlitjak a varmagyesek ugyet,''Amerikai pite",mi?De mit szolnal te ahhoz ha valaki teged martana be ilyen gyalazatos modon,akkor is komedianak latnad az ugyet?!En inkabb a "Szekely tegla" nevet adnam ennek,ha mar filmekrol dumalsz itt.Sajnos a szekelyek kozt,mint ahogyan ezt mar annyi kommentemben es oly sokszor megirtam tul sok van az ilyen Szabolcsokbol.Ezek es a hozza hasonloak a szekely nep csocselekei,akik elfogadjak a hontalansagukat,nem erdekli oket a nemzet,nincsen politikai nezetuk ennel fogva gerincuk sincsen.Es ha gerincuk sincs akkor hajlamosak a besugasra is.De mondok en nektek valamit besugokaim.Nehogy azt gondoljatok,hogy az ellenfel kituntetest ad majd nektek.NEM! Az ellenfel meghallgatja es folhasznalja a besugasaitokat,de ugyanakkor irtozik toletek.Tudod miert?!Mert tudjak,hogy aki sajat veret es nemzetet arulja az holnap kepes lessz ugyanigy oket is elarulni.Az ilyenektol mindenki irtozik.Es meg valami.A hatad mogott tudod ,hogy hivnak azok a romanok akik a szemedben hizelegnek.Nem tudod?!Na akkor en megmondom neked.Csak igy egyszeruen,"bozgorul".

User
Dátum: 2017. március 12., 00:55
A cikk címe: Kié a pálya?
ÉRTÉKELÉS: 2

Azt ertik, s kiirtani, ellopni a fat az erdonkbol!!!

User
Dátum: 2017. március 11., 20:36
A cikk címe: Az ünnepre legyen rend!
ÉRTÉKELÉS: 0

Mennyibe kerul a Haromszekieknek ez az egesz fold ide-oda hordas?Csak nem Antal Arpi vagy Tamas Sanyi fizeti a szamlat?Esznelkul szorjak a penzt es aztan a zabszemet se lehetne a hatsojukba dugni,ugy reszketnek a szamonkerestol.Hajra,csak igy tovabb.

User
Dátum: 2017. március 11., 18:26
A cikk címe: „Meg kell küzdenünk, hogy hagyományaink megmaradjanak”
ÉRTÉKELÉS: 0

Valoban csak csodálni lehet ennek a fiatalembernek a szerénységit alázatát és kitartását a messzi hegyek közé eldugott szülőfalujaban további sikereket kivánunk neki a hagyományaik megörzésében .Hajrá Vaszi Levente!

User
Dátum: 2017. március 11., 10:13
A cikk címe: „Meg kell küzdenünk, hogy hagyományaink megmaradjanak”
ÉRTÉKELÉS: 0

Köszönjük, javítjuk!

User
Dátum: 2017. március 11., 09:46
A cikk címe: „Meg kell küzdenünk, hogy hagyományaink megmaradjanak”
ÉRTÉKELÉS: 1

Kedves Szerző! Két tévedésre/elírásra hívnám fel a figyelmet: a falu neve Kostelek, így, rövid ó-val, nem Kóstelek, ahogyan végig szerepel. Továbbá Imre Éva, és nem Incze. Üdv.

User
Dátum: 2017. március 10., 19:38
A cikk címe: Az erdőben éjszakázott
ÉRTÉKELÉS: -1

Hol itt az áldozat ? Ja , az a 100 személy akik keresték a purdét . Könnyebb lett volna mást gyártani !

User
Dátum: 2017. március 10., 12:20
A cikk címe: Gelencei matekosok
ÉRTÉKELÉS: 3

Az álmodhoz kitartás kísérjen. Sok erőt adjon a Jóisten és kedved soha ne lankadjon, bizonyosan sikerül!

User
Dátum: 2017. március 10., 09:54
A cikk címe: A zászló elutasítva
ÉRTÉKELÉS: 10

Így kell győzelemnek beállítani a vereséget, s egyúttal elterelni a figyelmet arról, hogy nyomorog az istenadta nép!

User
Dátum: 2017. március 10., 09:40
A cikk címe: A zászló elutasítva
ÉRTÉKELÉS: 4

Ilyen hujjeseget ! Hogy szekelyfold letezik ,mindenki tudja ! Mit kell annyit bohockodni ? Lejartak a valasztasok ,nyugodj le !Kulonben is egy csapatba tartoztok a Psd -vel ,most sokmindent intezhettek nemcsak sajatotok ,de a szekelyseg erdekeben is !

User
Dátum: 2017. március 10., 08:51
A cikk címe: A tiltás törvényszegő
ÉRTÉKELÉS: 4

Ne hagyjuk magunkat,mert aki mindenbe beletorodik es hagyja magat attol kicsidenkent mindent elvesznek.A szabadsagert nem konyorogni kell,hanem harcolni.A szabadsagot nem kerik,hanem elveszik! Az a nep mely nem tud harcolni szabadsagaert az eltunik a nepek tengereben,mert az idok folyaman felorlodik,asszimilalodik.Kitartas szekelyek,eljon meg a mi napunk!

User
Dátum: 2017. március 10., 08:43
A cikk címe: Kié a pálya?
ÉRTÉKELÉS: 7

Ember! Azt a palyat nem azert epitettek, hogy hasznaljak is! Azert, hogy a palyaepites urugye alatt le lehessen nyulni egy csomo penzt! Nem a fiatalok, akik jatszananak rajta, hanem a tanacsos urak!

User
Dátum: 2017. március 10., 08:41
A cikk címe: Horváth Anna lemond
ÉRTÉKELÉS: 2

Hunorka, te mikor koveted a peldajat???

User
Dátum: 2017. március 10., 08:38
A cikk címe: A zászló elutasítva
ÉRTÉKELÉS: 6

Haplatyolj hujesegeket, hogy ne kelljen bevalld: semmit se csinaltok!

User
Dátum: 2017. március 9., 22:00
A cikk címe: Bandi Szabolcs kipakol
ÉRTÉKELÉS: 2

Komoly szervezet frontemberekkel...... Meg kellene filmesítsétek a történteket egy rövid komédiàban mert még röhelyesebbek lennétek mint azokban az amerikai filmecskékben Denis a komisz;Reszkessetek betörôk; Amerikai pite! Nò innét a ciim: Székely pizza szàllítòk1! Milyen lùzer bagàzsi! Még h annyi titkos bàcsi figyelt meg titeket h mezôn erdôn beszéltetek?! Mirôl?! Fogadom vmelyik Rendörakadémiàs fazon a dugàst is durr durr bumnak értelmezte! Dugùljatok el lùzerkéim!!!

User
Dátum: 2017. március 9., 21:39
A cikk címe: Ajándék március 15-re
ÉRTÉKELÉS: 0

Azert kellett a fak lombjat levagni, mert jelkepezi ,hogy tobbe az itten elo embereknek nincs elet!!! Isten elott a nagy vetek !!! Lehet ,hogy alszeg feloli siralmas fakat bekenik piros-feher-zoldre!!!!- es a primaria(tanacs) felol piros-sarga kekre(ROSU-GALBEN -ALBASTRU)SA TRAIASCA MILITIANUL!!!

User
Dátum: 2017. március 9., 21:00
A cikk címe: Az észszerű megoldás
ÉRTÉKELÉS: 0

Akinek nem lesz 2020 utàn 100.000 euròja passzív hàzra az lakjon a hid alatt?! Jelenleg ennyiért ha jòl gazdàlkodik az ember 2 szép hàzat épít ebbôl a penzbol!!

User
Dátum: 2017. március 9., 20:24
A cikk címe: Bandi Szabolcs kipakol
ÉRTÉKELÉS: 2

Engem nem erdekel a koszos varos jovedelme,en szeretnek civilizaltan PENZERT parkolni ..nem ugy mint ti sok potya leso csoves,akik 20 lejre tankoltok:))

User
Dátum: 2017. március 9., 20:10
A cikk címe: Bandi Szabolcs kipakol
ÉRTÉKELÉS: 25

Igen, Én voltam kihallgatva (face to face) többször és keményebb körülmények között mint az illető személy, szintén ügyvéd nélkül,( pedig adott volt a lehetőség mindkettőnknek, hogy ügyvéd nélkül ne mondjunk semmit), minden vallomásom egyforma, pedig megvoltam forgatva különbözőképpen feltett kérdésekkel, SOHA nem fenyegettek, nem emlegették, hogy mi várhat rám ha hazudok és ezek után is inkább vállaltam azt ami történt de egyenes gerinccel mentem a börtönbe és úgy is jöttem ki! Üdv. Beke István

User
Dátum: 2017. március 9., 19:54
A cikk címe: Bandi Szabolcs kipakol
ÉRTÉKELÉS: -3

Mi a bajod, talán Te is elestél egy kis csúszópénztől amit a City Parking "adományozott" bizonyos személyeknek, hogy a város lakóitól szedjék a sarcot, amiben semmi jövedelme nem volt a városnak!?