Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Vasárnaptól műjégpálya

Vasárnaptól műjégpálya Sport

A Székelyföldi Jégkorong Akadémia Sepsi Aréna mellett épülő műjégpályája vasárnap nyitja meg kapuit. A hivatalos átadóra 11 órakor kerül sor, de néhány szerencsés városlakó soron kívül is kipróbálhatja a jégpályát, ha részt vesz az önkormányzat Facebook-játékán.

Az átadási ünnepség 11 órakor kezdődik, ezt követően ft. Szabó Lajos címzetes kanonok mond áldást. A megnyitó sportprogrammal folytatódik, 12 és 17 óra között a kicsi jégkorongozók mutatkoznak be, az U8–U10-es korosztály számára kiírt Sepsi-kupán 16 csapat teszi tiszteletét, majd 17.30-tól a Királypingvinek ifjúsági csapata játszik a Felcsík SK U14-es csapatával.

Egyelőre hétfőtől, február 12-től a Bevezetés a sportba program keretében kezdődik el a korcsolyaoktatás a nagycsoportosoknak, előkészítő és első osztályosoknak, illetve jégkorongedzések is lesznek. A pálya a nagyközönség számára is nyitott lesz, a közkorcsolyázás programjának kialakítása még zajlik. A légtartásos sátor telepítési munkálatai befejeződtek, a műjégpálya üzemel, viszont még néhány, főleg kinti területrendezési munkálat folyamatban van.

A szervezők játékra hívják a sepsiszentgyörgyieket és környékbelieket. Az önkormányzat Facebook-oldalán futó játék hozzászólói között 20 páros belépőt sorsolnak ki, a szerencsés nyertesek a hivatalos megnyitó előtt, vagyis vasárnap 9.30-tól 10.30-ig kipróbálhatják Sepsiszentgyörgy új, fedett jégpályáját.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük