Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szlovéniában bizonyítottak

Szlovéniában bizonyítottak Sport

Szombaton a szlovén fővárosban, Ljubljanában bonyolították le a Slovenia Open nemzetközi karatetornát, amelyen 12 ország 974 versenyzője között nyolc háromszéki sportoló is szerepelt. A Sport-All/MTK Budapest színeiben versenyző kiválóságoknak öt érmet sikerült begyűjteniük.

Hirdetés
Hirdetés

A maroknyi sepsiszentgyörgyi küldöttség egy arany- és négy bronzérme is hozzásegítette az MTK Budapestet, hogy a szlovénokat egy aranyéremmel megelőzve a torna legeredményesebb csapata legyen.

A sepsiszentgyörgyi karatékák közül Jakab Eszter (U14, +52 kg) szereplése hibátlanra sikerült, a fiatal reménység nyakába aranyérem került, de emellé egy bronzot is begyűjtött a kadet korosztályúak -61 kg-os súlycsoportjában. Bronzérmet érően versenyzett még: Péter-Csiki Csanád (U14, -45 kg), Antal Gréta (U14, -42 kg) és Halmágyi Chanel (kadet, -47 kg), míg Borbély Eszter (U14, -47 kg) és Király Károly (U14, -45 kg, és kadet -52 kg) ötödik helyen végeztek. Fejér Milán és Ianculescu Zsófia ezúttal nem kerültek dobogóközelbe.

A karateszakosztály soron következő eseménye a november 26-i Sport-All Kupa háziverseny lesz, amelyet kezdő és utánpótlás korú sportolóiknak rendnek a Székely Mikó Kollégium sporttermében.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük