Felhívás!

Súlyos zakó idegenben

Súlyos zakó idegenben Sport

Egy félidőig élt a remény a kézdivásárhelyi pontszerzésre, ám háromgólos vereség lett a vége a Kézdivásárhelyi SE nagyszombati, buzzói vendégjátékának. A 10. helyen álló kék-fehér mezesek hatpontos hátrányba kerültek a kilencedik helyet elfoglaló Metalullal szemben, pénteken pedig a 7. Sporting Liești-et fogadják.

Nagyot küzdött idegenben a KSE, több veszélyes helyzetig is eljutott, azonban a hazai kapus bravúrt bravúrra halmozva megakadályozta a kézdiek gólszerzését az első félidőben. A második játékrész legelején egy távoli lövés utat talált Bunduc kapujába, majd a hazaiak egy szöglet után is betaláltak (2–0). Kétgólos hátrányban kitámadott a KSE, a házigazdák viszont kontrából megfogták őket (3–0), és hiába szépített Veress Zsombor (3–1), a végjátékban újabb hazai találat született.

Labdarúgó III. liga, 1. csoport, 24. forduló: Metalul Buzău – KSE 4–1 (0–0), gólszerzők: Stan (47.), Mihăeș (77), Bardaș (83.), Radu (90+3.), illetve Veress Zsombor (86.). A KSE kerete a mérkőzésen: Bunduc – Bukur, Stanciu, Păun, Cîrstian, Gazda, Ștefănescu, Kanyó (Esztolyka, 80.), Veress B. (Ghinea, 53., Hornea, 80.), Veress Zs., Vârtosu (Gáll, 53.).

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. április 24., 8:52
  ÉRTÉKELÉS: 3

  Várható eredmény született, mert ez csak a folytatása az utóbbi mérkőzéseken mutatott játéknak: kapkodás és az elképzelés hiánya/fejetlenség jellemzi az egészet. Amilyen az edzői munka olyan az eredmény. Fegyelem és céltudatos munka nélkül nem is lehet másképp.

  • User
   Dátum: 2019. április 25., 8:03
   ÉRTÉKELÉS: -4

   Nyugodjon meg úram többet nem nyilatkozok hogy ne legyen ahova névtelenül kommenteljenek és ne kelljen önök busulják a nyomda festékhiányát . Köszönöm az elismerést GJ

 • User
  Dátum: 2019. április 25., 8:40
  ÉRTÉKELÉS: -3

  Nyugodtan odaírhatják a nevűket is nagy football szakértők de ha gondolják nyugodtan jöhetnek és átadom a stafétát lássuk önök milyen jól képzettek szakmailag . Örvendek és köszönöm a sok biztatást . Kár hogy annyira nincs gerince senkinek hogy odaírja a nevét . Tisztelettel GJ